Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα σχόλια των «επωνύμων» της σόουμπιζ για την εμπόλεμη κατάσταση

«Να ξυπνάς μια μέρα και να πρέπει ν' αφήσεις βίαια όλη σου τη ζωή»

Οι σειρήνες του πολέμου σήμαναν στην Ουκρανία και η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στα μέτωπα της στρατιωτικής επιχείρησης που διέταξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τα social media γέμισαν με εικόνες φρίκης από τις ουκρανικές περιοχές που βομβαρδίζονται, με πολλούς Έλληνες, μεταξύ αυτών και celebrities, να προσεύχονται μέσω διαδικτύου να σταματήσει η αιματοχυσία.

«Πόλεμος! Μια σφαγή ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον για το κέρδος ανθρώπων που γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν σφαγιάζουν ο ένας τον άλλον» έγραψε στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου, δανειζόμενη μια φράση του Γάλλου ποιητή Paul Valery. «Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν είναι και το ίνδαλμα του Ερντογάν. Ολα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν» πρόσθεσε η παρουσιάστρια, κάνοντας έτσι το δικό της σχόλιο.

«Να ξυπνάς και να κουβαλάς αυτό το μούδιασμα… Την αδυναμία να μπορείς να κάνεις κάτι και τον πόνο που αισθάνεσαι για αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα ξύπνησαν με σειρήνες και πόλεμο…» έγραψε με τη σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε: «Λυπάμαι που 2022 τα πράγματα δημιουργούνται ή λύνονται με τα όπλα και τον θάνατο. Λυπάμαι… Εκρήξεις και στη Μαριούπολη, αγωνία για τον αθώο πληθυσμό, αγωνία και για τους 120.000 Ελληνες».

maleskoy xionia 2022 nekros

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έβγαλαν χθες τις εκπομπές τους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, γεγονός που σχολίασαν μέσα από τα social media. «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα» σχολίασε η Κατερίνα, η οποία «δανείστηκε» για την περίσταση τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη: «Αν έστω και ένα παιδί σε κάποια άκρη του κόσμου πεθαίνει από την πείνα ή τον πόλεμο, ο πολιτισμός μας έχει αποτύχει οικτρά». Από την πλευρά της, η Ιωάννα ανέφερε: «Προτεραιότητα στην ενημέρωση σήμερα για τις ραγδαίες διεθνείς εξελίξεις. Παρακολουθούμε τα γεγονότα σοκαρισμένοι και προσευχόμαστε…»

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε χθες την ακύρωση της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας συλλογής που δημιούργησε μαζί με τον Βλάσση Χολέβα. «Λόγω των έκτακτων δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία, η προγραμματισμένη βραδινή εκδήλωση για το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 αναβάλλεται για νέα ημερομηνία, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Η προσοχή όλων μας τώρα είναι στραμμένη στην κρισιμότητα που η εμπόλεμη σύρραξη δημιουργεί για την Ευρώπη και τη χώρα μας, και που προκαλεί εύλογη ανησυχία. Ας ευχηθούμε η ένταση να εκτονωθεί το συντομότερο δυνατόν» έγραψε η τέως σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής.

«Να ξυπνάς μια μέρα και να πρέπει ν’ αφήσεις βίαια όλη σου τη ζωή» σχολίασε η Τζένη Μελιτά για τους κατοίκους του Κιέβου που άφησαν τα σπίτια τους. «Η καρδιά μου θα σπάσει» ανέφερε η Δούκισσα Νομικού, ποστάροντας ένα βίντεο μιας ουκρανικής οικογένειας που χωρίζεται με δάκρυα στα μάτια για να πάει ο πατέρας να πολεμήσει. «Μόνο θλίψη» ήταν το σχόλιο της Μαντώς Γαστεράτου, ενώ η Αντζελα Γκερέκου φώναξε: «Stop War».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα