Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η εντυπωσιακή Μαρία Ψηλού αφήνει τις πασαρέλες και «ντύνεται» επιχειρηματίας

Στροφή 180 μοιρών για την πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, καθώς η εστεμμένη που έγινε μανούλα αφήνει τις πασαρέλες και γίνεται επιχειρηματίας, ιδρύοντας μια πρωτοπόρα start-up εταιρία ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναζήτησης αγγελιών.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Μιλώντας στην «Espresso» περιγράφει την καθημερινότητά της ως μητέρα και σύζυγος στο πλευρό του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Ψηλού, ενώ μιλά για την απόφασή της να αφήσει τις πασαρέλες και το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με τον χώρο των επιχειρήσεων.

Σε τι φάση της ζωής σου σε πετυχαίνουμε;

Βιώνω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου ως σύζυγος και μητέρα. Εχω έναν εξαιρετικό σύζυγο και μία καταπληκτική κόρη, η απόλυτη ευτυχία. Είναι σημαντικό ο άνθρωπος να μην ξεχνά τον σκοπό της ζωής του, δηλαδή τη δημιουργία οικογένειας. Είμαστε άνθρωποι και κάθε άνθρωπος εν τέλει χρειάζεται αγάπη και στοργή για να ζει ευτυχισμένος.

Πώς βιώνεις τη μητρότητα; Πώς είναι η καθημερινότητά σου;

Είναι υπέροχο να ξυπνάς το πρωί και να παίρνεις αγάπη από τους ανθρώπους που σε αγαπούν, την οικογένειά σου. Σου δίνει τη δύναμη να αντεπεξέλθεις σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Με τον σύζυγό μου ταξιδεύουμε πάρα πολύ συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτό που μας δίνει δύναμη είναι η κόρη μας!

Γυρνώντας ξέρουμε ότι θα είναι εκεί, θα μας περιμένει με την πιο ζεστή αγκαλιά της! Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα στη ζωή μου, έτσι το πρόγραμμά μου είναι πάντα γεμάτο. Γι’ αυτό φροντίζω όταν είμαι Ελλάδα να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την κόρη μου.

Μ’ αρέσει να μαθαίνει πράγματα από εμένα, να παίζουμε μαζί, να κοιμόμαστε μαζί, να τρώμε μαζί, γενικά να κάνουμε τα πάντα μαζί!

Θα ήθελα να μιλήσουμε για το νέο σου επαγγελματικό βήμα, καθώς από τις πασαρέλες και τα καλλιστεία πλέον ξεκινάς κάτι τελείως διαφορετικό.

Είμαι της άποψης ότι ο άνθρωπος γεννιέται για να εξελίσσεται. Αυτό κάνω κι εγώ, εξελίσσομαι! Καταξιώθηκα με τη μέγιστη επιτυχία στον χώρο της ομορφιάς, στέφθηκα Σταρ Ελλάς για το 2017, εκπροσώπησα τη χώρα μας στα «Μις Κόσμος», έτσι θεωρώ πως ολοκλήρωσα επιτυχώς το κομμάτι αυτό της ζωής μου.

Τώρα απλώς προχωρώ σε κάτι τελείως διαφορετικό, στον επιχειρηματικό κόσμο. Θέλοντας να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε αυτόν τον τομέα και πάντα έχοντας ως μέντορα και συμβουλάτορα τον σύζυγό μου, δεδομένου ότι είναι ένας απόλυτα καταξιωμένος επιχειρηματίας, δημιούργησα μία παγκόσμια «καινοτομία», την εταιρία listen2find (άκου για να βρεις).

Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα αναζήτησης αγγελιών που αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τις αγγελίες. Τώρα οι αγγελίες άλλαξαν, έχουν τη δική τους «φωνή».

φ2 9

Εννοώ με αυτό πως κάθε χρήστης καθώς δημιουργεί τη δική του αγγελία έχει τη δυνατότητα, πέρα από φωτογραφίες, βίντεο και κείμενο, να προσθέσει την… ηχογράφηση της αγγελίας του με τη δική του φωνή, κάνοντας έτσι την πλατφόρμα ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον για όλους μας. Δίνουμε μεγάλη βάση στην επέκταση της πλατφόρμας μας παγκοσμίως με σκοπό να προσελκύσουμε νέους επενδυτές για την Ελλάδα.

Ήδη η «Wall Street Journal» μέσω της mansion global, που αφορά αποκλειστικά real estate, από 1 Μαρτίου παίζει το listen2find σε όλη την Αμερική. Τέλος, ελπίζω να καταφέρω να βραβεύσω την εταιρία μου ως την πιο επιτυχημένη start-up εταιρία για το 2022.

Τι αλλαγές βλέπεις στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;

Δυστυχώς το επίπεδο του μόντελινγκ στην Ελλάδα είναι πλέον χαμηλό. Οι απολαβές είναι ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές. Δεν υπάρχουν οι σωστές υποδομές για να στηρίξουν μία επιτυχημένη καριέρα σε αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα πολλά κορίτσια που θα άξιζαν να κάνουν πολλά πράγματα στον χώρο να καταφεύγουν στο εξωτερικό, όπου εκεί οι ευκαιρίες είναι περισσότερες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σχολιάσεις τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της μόδας.

Συμφωνώ με το γεγονός ότι πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από τα θύματα αυτών χωρίς κανένα φόβο, για παράδειγμα, κοινωνικό, οικονομικό, και αναστολές. Οι δράστες θα πρέπει να τιμωρούνται με τη μέγιστη των ποινών, ιδίως όταν εμπλέκεται ανήλικο άτομο. Οταν συμβαίνει ένα τόσο απάνθρωπο και άρρωστο έγκλημα, πρέπει να έχουμε το ψυχικό σθένος να το αντιμετωπίσουμε και να το καταγγείλουμε άμεσα, χωρίς κανέναν δισταγμό, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

φ4 1

Ενα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη και το κουράγιο έστω και με το πέρας πολλών ετών να καταγγείλουν τέτοιου είδους πράξεις, ώστε να λάμψει στο φως της δημοσιότητας η αλήθεια για το ποιόν αυτών των εγκληματιών.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...