Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε: «Έχασα δύο σπίτια αλλά παρέμεινα ήρεμος, ήταν απλώς τούβλα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Επιχειρηματίας έγινα αλλά πάνω στη δουλειά μου. Έκανα παραγωγή στις παραστάσεις που ανέβαζα. Άλλες πήγαν καλά, άλλες όχι, τα χρέη ακόμα υπάρχουν. Έφτασα να χάσω δύο σπίτια γιατί δεν πήγαν καλά παραστάσεις. Είναι μεγάλο στοίχημα το θέατρο.

Πιστεύεις ότι κάτι θα πάει καλά και πάει άπατο. Ήμουν και μετά απόλυτα ήρεμος. Τούβλα έχασα. Ήξερα και το ρίσκο. Δεν τα βρήκα στη ζωή έτοιμα, ξέρω να ζήσω και με τα λίγα και τα πολλά. Όταν έρχονται τα πολλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα».

Και συμπλήρωσε: «Το μυστικό της ευτυχίας είναι να μην θεωρείς τον άλλο δεδομένο. Αυτό τουλάχιστον έκανα εγώ. Είναι δημιουργικό να δουλεύεις μαζί. Είναι προτιμότερο να σκέφτονται δύο αντί για έναν».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα