Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025

Σε μία κλωστή η συνεργασία του Ατζούν με τον Σκάι

Θρίλερ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Σκάι! Μήπως...

Κατερίνα Λιόλιου: Συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Η Κατερίνα Λιόλιου ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη συναυλία...

Ελευθερίου: Ε, όχι και ζευγάρι με τον Λιάγκα

Σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η Κάλια Ελευθερίου, μιλώντας...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη «ανακρίνεται» για τη σχέση της με τον π....

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο Παύλος, ύστερα από το...

«SAG Awards 2022»: Λαμπερές εμφανίσεις, βραβεία, δάκρυα και ο πρώτος κωφός νικητής

Γουίλ Σμιθ, Τζέσικα Τσαστέιν και Τρόι Κότσουρ, οι κερδισμένοι των SAG AWARDS

Στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία απονεμήθηκαν τα 28α βραβεία του σωματείου ηθοποιών (SAG Awards), καθώς πολλοί σταρ αναφέρθηκαν στο θέμα του πολέμου στις δηλώσεις τους στο κόκκινο χαλί, φορώντας κορδέλες με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας στο πέτο.

Η Τζέσικα Τσαστέιν και ο Γουίλ Σμιθ απέσπασαν με δάκρυα στα μάτια τα κορυφαία βραβεία υποκριτικής για τις ερμηνείες τους στις ταινίες «The eyes of Tammy Faye» και «King Richard», αντίστοιχα.

Ο Τρόι Κότσουρ, πρωταγωνιστής της ταινίας «CODA», έγραψε ιστορία ως ο πρώτος κωφός ηθοποιός που κερδίζει SAG δεύτερου ανδρικού ρόλου σε ταινία.

Μιλώντας στη νοηματική, με τη βοήθεια ειδικού, ο Κότσουρ αναφέρθηκε στον ευχαριστήριο λόγο του στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και στη μέχρι σήμερα πορεία του.

«Ουάου! Ευχαριστώ όλα τα μέλη του SAG. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του. Είμαι μέλος από το 2001 και έτσι τώρα αισθάνομαι πως είμαι επιτέλους μέλος της οικογένειας» ανέφερε, προσθέτοντας ότι στην αρχή της καριέρας του δεν είχε ούτε σπίτι και κοιμόταν όπου έβρισκε.

Μεγάλη χαρά ένιωσε όμως και το υπόλοιπο καστ της ταινίας, καθώς απέσπασε το βραβείο καλύτερης συνολικής ερμηνείας, κερδίζοντας δύσκολους αντιπάλους, όπως το μεγάλο φαβορί «Belfast», το «Don’t Look Up» και το «House of Gucci».

Αισθητή έκανε όμως την παρουσία της και η σειρά «Squid Game» του Netflix, καθώς στις τηλεοπτικές κατηγορίες ξεχώρισαν η Τζανγκ Χο-Γιον και ο Λι Τζανγκ-Τζε, οι οποίοι κέρδισαν τα βραβεία καλύτερης ερμηνείας από γυναίκα και άνδρα ηθοποιό δραματικής σειράς.

Από τις πιο αστείες στιγμές της βραδιάς ήταν η βράβευση του ηθοποιού Μάικλ Κίτον στην κατηγορία καλύτερη ερμηνεία άνδρα ηθοποιού σε τηλεταινία ή μίνι σειρά, καθώς βρισκόταν στην τουαλέτα τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην κυριολεξία στη σκηνή και να ρολάρει προς το πόντιουμ. Τα γέλια έδωσαν όμως τη σειρά τους στα δάκρυα, όταν ο 70χρονος ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο στον ανιψιό του, που πέθανε από ναρκωτικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Ο Ιωάννης Λύρας παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι τη νομικό της καρδιάς του!

Πρόταση γάμου στη σύντροφό του και μητέρα της κόρης...

Πρόβα νυφικού για την Αφροδίτη Λιάντου

Νυφούλα ντύθηκε η Αφροδίτη Λιάντου, αλλά δεν ανέβηκε τα...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...
spot_img