Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2025

Βασίλης Πορφυράκης: «Προφανώς κρατάω επαφές με τη Ματίνα»

«Ημασταν οκτώ χρόνια μαζί, είναι μια σχέση εκτίμησης και...

Καίτη Γκρέυ: Το βίντεο που ζήτησε να προβληθεί μετά τον θάνατό της

Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού κίνησε για το...

Πρωταγωνιστής εντάσεων στη δίκη Φιλιππίδη μέχρι και ο εισαγγελέας της έδρας

Απάντηση στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος στην προηγούμενη δικάσιμο...

Ο Λιάγκας «τρώει» ένα 20λεπτο από τον Παπαδάκη

Στις 3 Φεβρουαρίου... η πολυσυζητημένη τηλεοπτική αλλαγή! Στην πρωινή...

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ολένα Ζελένσκι αλλάζει με τα παιδιά της καταφύγια

Σενάριο τρόμου για την πρώτη κυρία

Είχε σοβαρές αντιρρήσεις ο άνδρας της να εμπλακεί στην πολιτική. Οι εξελίξεις μάλλον δικαίωσαν την πρώτη κυρία της Ουκρανίας Ολένα Ζελένσκα, η οποία, ωστόσο, στα 44 της υπόσχεται να διατηρήσει την ψυχραιμία της μέσα στην αδιανόητη κρίση που καλείται να διαχειριστεί ο σύζυγός της.

Η Ζελένσκα, μαζί με τη 17χρονη κόρη τους και τον 9χρονο γιο τους, αλλάζει καταφύγια, αφού είναι νούμερο 2 στόχος, όπως ανακοίνωσε ο άνδρας της, αλλά στέκεται στο πλευρό του Ζελένσκι με όλους τους τρόπους.

«Δεν θα έχω πανικό ή δάκρυα» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram τις πρώτες ώρες των επιθέσεων την περασμένη εβδομάδα. «Θα είμαι ήρεμη και με αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά με έχουν ανάγκη. Θα είμαι δίπλα τους. Δίπλα στον άνδρα μου. Και μαζί σας» κατέληξε απευθυνόμενη στους followers της και κατ’ επέκτασιν στον ουκρανικό λαό.

Η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα της σηματοδοτεί ακόμα μία εντυπωσιακή τροπή στη ζωή της γυναίκας, που, παρά τη διασημότητα του άνδρα της, αυτή έμενε για δεκαετίες στο παρασκήνιο. Αν και είχε κάνει σπουδές αρχιτεκτονικής, η Ολένα έκανε καριέρα ως σεναριογράφος για τον θίασο κωμωδίας από τον οποίο αναδείχθηκε ο σύζυγός της. Οταν αυτός, διάσημος πια ηθοποιός τής είπε ότι ήθελε να βάλει υποψήφιος για την προεδρία, η Ολένα δήλωσε δημοσίως «άκρως αντίθετη» με το «εγχείρημα».

Παρ’ όλα αυτά, όταν άρχισε την προεκλογική του καμπάνια, ήταν συνεχώς στο πλευρό του, ενώ τρία χρόνια μετά την εκλογή του έχει μπει πολύ ζεστά στον ρόλο της πρώτης κυρίας, καθώς χρησιμοποιεί την επιρροή της για σκοπούς όπως η βελτίωση της διατροφής των παιδιών και η ισότητα μεταξύ των δύο φύλων.

Η Ολένα επίσης, που έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα εξώφυλλο στη «Vogue», έχει ξεχωρίσει για την γκαρνταρόμπα της, αλλά και για την προτίμησή της στους Ουκρανούς δημιουργούς. Τώρα μένει να διαπιστωθεί ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί, αφού, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «New York Post», υπάρχουν ήδη φωνές στο twitter που ζητούν από το Χόλιγουντ να γυριστεί μια ταινία για τον άνδρα της, και μάλιστα έχουν υποδείξει και ως καταλληλότερο να τον υποδυθεί τον 51χρονο ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαίρη Βιδάλη: Η τελευταία φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της και τα λόγια αγάπης

Λίγους μήνες πριν βυθιστεί στο πένθος η Μαίρη Βιδάλη...

Ο φακός τσάκωσε Γεωργούλη και Σολωμού στο Κολωνάκι

Βόλτα για shopping στο Κολωνάκι έκανε η Μαρία Σολωμού...

Όσα δήλωνε η Μαίρη Βιδάλη για τον γιο της πριν τον χαμό του

Δύσκολες ώρες ζει η Μαίρη Βιδάλη από το βράδυ...

«Εκλεισε» το Κολωνάκι για την οικογένεια Μητσοτάκη

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Μητσοτάκη αγαπάει το Κολωνάκι...

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Βιδάλη: Πέθανε ο γιος της ηθοποιού

Βαρύ πένθος για τη γνωστή ηθοποιό καθώς όπως γνωστοποίησε...

Και τι θα τρώμε τώρα;

Με το... αριστερό μπήκε ο νέος χρόνος για τον...