Έξοδος για τον Σπυρόπουλο μετά τις καταγγελίες ηθοποιών

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έκανε κοσμική εμφάνιση στα «Κόκκινα Φανάρια»

Έναν χρόνο και κάτι μετά τις καταγγελίες εναντίον του, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε στον Τεχνοχώρο Cartel, όπου παραβρέθηκε πριν από μερικά βράδια για να παρακολουθήσει την queer βερσιόν του κλασικού θεατρικού έργου του Αλέκου Γαλανού, που παρουσιάζεται εκεί με την καλλιτεχνική υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη. Σε αυτή τη σπάνια (πλέον έως και συλλεκτική!) έξοδό του ο Κώστας Σπυρόπουλος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Χριστίνα Πολίτη, η οποία του στάθηκε σαν βράχος όλη αυτή τη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής του, επιλέγοντας να πιστέψει και να στηρίξει τον άνθρωπό της, και όχι τις ηθοποιούς που τον «έδειξαν» δημόσια, τον Ιανουάριο του 2021, ως θύτη τους σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Τις φωτογραφίες του Κώστα και της Χριστίνας στον χώρο πολιτισμού που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης κοινοποίησε στα social media η Μπέττυ Βακαλίδου, εκ των πρωταγωνιστών της πολυσυζητημένης παράστασης και εμβληματική φιγούρα της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, καθώς είναι από τις πρώτα διεμφυλικά άτομα που πρόβαλαν δημοσίως την ταυτότητά τους, ενώ συμμετείχε και στη ίδρυση του πρώτου ελληνικού ομοφυλοφιλικού κινήματος στην Ελλάδα. Η Μπέττυ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ξεχωριστά με τον ηθοποιό και την κοσμικογράφο, και κατόπιν πόσταρε τις εικόνες τους σε facebook και Instagram, ανακοινώνοντας την παρουσία του ζευγαριού στον Τεχνοχώρο Cartel. Οπως ήταν φυσικό, η παρουσία του Κώστα Σπυρόπουλου συζητήθηκε μεταξύ των θεατών της παράστασης που τον αναγνώρισαν, με τον ίδιο να φαίνεται χαλαρός και ευδιάθετος.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.