Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Θλιβερό: Άστεγη πρώην σύζυγος πρωταγωνιστή του «Baywatch»

Από τα φλας στον δρόμο

Από μοντέλο που φιγουράριζε στα εξώφυλλα περιοδικών φορώντας μαγιό, η πρώην σύζυγος του σταρ του «Baywatch» Τζέρεμι Τζάκσο, η Λόνι Γουίλισον, κατέληξε να περπατάει ξυπόλυτη στους δρόμους του Λος Αντζελες.

Η 38χρονη είναι πλέον άστεγη ρακοσυλλέκτρια, όπως επιβεβαιώνουν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη συνοικία Βένις της πόλης των αγγέλων. Σχεδόν αγνώριστη, η Γουίλισον έσερνε ένα καρότσι πάνω στο οποίο ήταν στοιβαγμένο ολόκληρο το βιος της, ενώ κάθε τόσο έκανε στάσεις για να ψαχουλέψει στους κάδους σκουπιδιών για φαγητό.

Μόλις πριν από επτά χρόνια η Γουίλισον ζούσε μια γκλαμουράτη ζωή στο Χόλιγουντ κάνοντας καριέρα μοντέλου, όμως έχασε τα πάντα εξαιτίας της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά. Εδώ και έξι χρόνια ζει στον δρόμο, ενώ παράλληλα με την εξάρτηση αντιμετωπίζει και μια σειρά από ψυχολογικά προβλήματα.

https://www.instagram.com/p/CGj5ozNsJn5/?utm_source=ig_embed

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα