Φαίη Ξυλά για Φιλιππίδη: «Ακόμη και ο αδερφός μου να ήταν, για μένα σβήνει κάθε καλό»

Η Φαίη Ξυλά καλεσμένη της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


«Δεν νομίζω ότι το #metoo μπορεί να πληγώσει το θέατρο. Το ότι κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για ακραίες συμπεριφορές δεν μπορεί αυτό να πλήξει ολόκληρο τον κλάδο και το θέατρο, ούτε το θέατρο έχει να χάσει τίποτα. Αλλά ήταν για όλους μας σοκαριστικό.


Από τη στιγμή που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα στη δικαιοσύνη θα πρέπει να περιμένουμε να αποφανθούν τα δικαστήρια για όλο αυτό. Από την άλλη για μένα ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, ό,τι καλό και αν έχει κάνει το ακυρώνει. Για μένα δεν υπάρχει ό,τι καλό και αν έχει κάνει. Για μένα δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη δουλειά του. Ακούω να λένε για το ταλέντο του, δεν μου λέει τίποτα το ταλέντο του.


Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και είχα πολύ καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν εξιλεώνει κανέναν αν είχε καλή συνεργασία και είχε φερθεί με τέτοιο τρόπο σε άλλον. Ήταν σοκαριστικό όταν έχεις συνεργαστεί με κάποιον και έχεις δει μια καλή τους πλευρά, είναι πολύ λυπηρό. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθεις αλλά δεν μπορώ να μην είμαι με την πλευρά των θυμάτων. Δεν γίνεται. Ακόμη και ο αδερφός μου να ήταν, για μένα σβήνει κάθε καλό. Το μέγεθος του κακού ακυρώνει οποιοδήποτε καλό»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο