Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σόλο θα πετάξουν τον χαρταετό οι Ελληνίδες παρουσιάστριες

Οι παρουσιάστριες της ελληνικής ΤV δεν χάνουν το κέφι τους και... περνούν και μόνες τους καλά

Παρουσιάστριες της ελληνικής ΤV ελεύθερες και ωραίες πετούν τον χαρταετό χωρίς αμόρε και χωρίς να χάσουν το κέφι τους!

Βλέπετε, έτσι τα έφερε η ζωή που οι περισσότερες τηλεπερσόνες έχουν βάλει τελεία σε μακροχρόνιες σχέσεις τους με το προσωπικό status τους, σε αντίθεση με τον χαρταετό, που δεν πετά στα… σύννεφα του έρωτα!

Το «Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά», όπως λέει και το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή (παρόλο που εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του Μπισμπίκη μετά το διαζύγιο από τον Νικολαΐδη), είναι κάτι που τις χαρακτηρίζει απόλυτα αυτή την εποχή.

Κατερίνα Καινούργιου

Η ίδια, μετά τον χωρισμό της, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της πως δεν είναι στα καλύτερά της. Ύστερα από περίπου τρία χρόνια σχέσης με τον γόνο εφοπλιστικής οικογένειας Φίλιππο Τσαγκρίδη και ύστερα από ένα ερωτικό καλοκαίρι με διακοπές τους στα ελληνικά νησιά και στην Ιταλία, οι δυο τους έβαλαν τίτλους τέλους στο love story τους.

katken

Η παρουσιάστρια του Alpha αρχικά δεν μας το… ξεφούρνισε ευθέως, αλλά η δύσκολη συναισθηματικά περίοδος που βίωνε φαινόταν από τα instastories που έκανε. Στη συνέχεια, βέβαια, αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό την κατάσταση, να πάρει τον χρόνο της και να το διαχειριστεί εντελώς διαφορετικά. Ίσως έπαιξε ρόλο και η αυστηρή παρότρυνση του συνεργάτη της Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος μία μέρα τής είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι θέλει να τη βλέπει πιο περήφανη, πιο δυναμική και όχι να έχει μια θλίψη!

katken85 236615006 1717809411748234 2994192644537968582 n«Είσαι χαρά Θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε» ήταν τα λόγια του για να την ενθαρρύνει! Η πατρική σχεδόν συμβουλή έπιασε τόπο και η διάθεσή της άλλαξε. Μάλιστα, στο κόλπο μπήκε ακόμη και ο πατέρας της, ο οποίος άρχισε να της κάνει προξενιά…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το τελευταίο διάστημα δεν πέρασε μόνο μια μεγάλη κρίση στα επαγγελματικά της, αφού και οι δύο εκπομπές που παρουσίασε στον Alpha δεν σκαρφάλωσαν στον πίνακα της τηλεθέασης, αλλά είδε και τη σχέση της με τον αγαπημένο της Snik να βυθίζεται.iliana papagewrgiou1

Η συγκατοίκηση της Παπαγεωργίου με τον τράπερ μέσα στην καραντίνα της πανδημίας, η χημεία που φαινόταν να έχουν οι δυο τους, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τα σχόλια στα social media που αντάλλαζαν μεταξύ τους έδειχναν, αν μη τι άλλο, έναν δυνατό έρωτα. Ομως, για άγνωστο μέχρι και σήμερα λόγο το ζευγάρι χώρισε και δεν οδηγήθηκε στο… επόμενο στάδιο.

iliana1

Ακόμη και τώρα η Ηλιάνα ήθελε τόσο πολύ να ξεφύγει, που πέταξε μέχρι την Καραϊβική και το Λος Αντζελες, όπου έκανε καριέρα στο μόντελινγκ χτίζοντας δυνατές φιλίες. Ισως να το επιδίωξε κιόλας να μείνει για λίγο μόνη και με τους ανθρώπους που αγαπά και εμπιστεύεται, όπως τον make up artist Δημήτρη Γιαννέτο. Κατά τα άλλα, η Ηλιάνα βλέπει προς «GNTM» πλευρά και Star μεριά και για τα ερωτικά, ούτε κουβέντα.

Δανάη Μπάρκα

Με τη μάνα της, τη Βίκυ Σταυροπούλου, και με τους κολλητούς της θα περάσει το τριήμερο της Αποκριάς η Δανάη Μπάρκα. Το κορίτσι που είναι όλο χαρά, κέφι και θετική ενέργεια τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αφιερωθεί στη δουλειά της, στο «Πάμε Δανάη, και, όπως αποκάλυψε, από τον τρόπο ζωής που κάνει με το σπίτι – δουλειά, δουλειά – σπίτι, οι φίλες της έχουν αρχίσει να τη φωνάζουν «συνταξιούχο».danai barka 1

Η ίδια, όμως, έχει τη διάθεση να αλλάξει τα πράγματα και να βρει έναν σύντροφο μετά τον χωρισμό της εδώ και αρκετούς μήνες από τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο είχαν σχέση εδώ και οκτώ χρόνια, με μια ενδιάμεση διακοπή και επανασύνδεση.

Φαίη Σκορδά

Μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη αφιερώθηκε στα παιδιά της, τον Δημήτρη και τον Γιάννη, που έγιναν η απόλυτη προτεραιότητά της. Η παρουσιάστρια έχει ήδη αγοράσει αποκριάτικες στολές για τους γιους της αλλά και για εκείνη και μπορεί να πεταχτεί μέχρι το πατρικό της στο Κιλκίς και να κάνει και μια βόλτα με τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη.

fayskorda 196022864 330962868472150 2695072352152392615 n

Αν και επένδυσε και στη σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο (ποιος ξεχνά και τη συνέντευξή της στον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου, όπου άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν νέο γάμο), δεν της βγήκε το έργο του έρωτα στο τέλος!fayskorda 156926366 1166214490480086 2009729704886445774 n

Από πέρυσι, όμως, που χώρισε οριστικά, απολαμβάνει τη μοναξιά της, τα παιδάκια της και την επιτυχία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1!

Σίσσυ Χρηστίδου

Στα επαγγελματικά της τα πάει χάρμα, αλλά στα προσωπικά της προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Από την άλλη μεριά, δεν θα είναι εύκολη αυτή η Αποκριά χωρίς τη μαμά της.

sissychristidou 185076452 1685041528372172 4388529916021381248 n

Μετά το διαζύγιό της εδώ και δύο χρόνια από τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, ύστερα από εννέα χρόνια γάμου και 13 χρόνια σχέσης, η παρουσιάστρια αφιερώθηκε στους γιους της, με τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη να είναι το μεγάλο στήριγμά της. Το τελευταίο διάστημα, όμως, είχε να αντιμετωπίσει και τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της μητέρας της. sissy christidouΗ απώλειά της σίγουρα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εκείνη λόγω της δυνατής σχέσης που είχαν μεταξύ τους και μόνο ο χρόνος πλέον είναι εκείνος που θα γλυκάνει τη θλίψη της. Το τριήμερο θα το περάσει με τους φίλους της, θέλοντας έτσι να αφήσει για λίγο έγνοιες και σκοτούρες.

Κατερίνα Καραβάτου

Με νωπό ακόμη το διαζύγιό της το περσινό καλοκαίρι από τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, η παρουσιάστρια έχει και εκείνη κρατήσει μόνο τον ρόλο της μαμάς και της αφοσιωμένης στη δουλειά της επαγγελματία και δεν θέλει να βάλει άλλον άνδρα στο πλευρό της. Τα παιδιά της είναι μεγάλη προτεραιότητά της και θα κοιτάξει να χαρούν τις Απόκριες με παιδικά πάρτι.

katerinakaravatou 137313586 2883442828642504 997876598669969200 n

Σίγουρα είναι μικρό ακόμη το διάστημα που μεσολάβησε από τον χωρισμό με τον πατέρα των παιδιών της και η ίδια έχει τη διάθεση μόνο να ηρεμήσει και να κάνει έναν γενικότερο προσωπικό επαναπροσδιορισμό.

5503 KATERINA KARAVATOY 16102019Η πρόσφατη απώλεια της μητέρας της ήταν ένας παράγοντας που άλλαξε τα δεδομένα της ζωής της. Η Θεσσαλονίκη χωρίς τη μαμά της και τα γιορτινά της τραπέζια δεν θα είναι πια η ίδια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Στην Πάρο με τους κολλητούς της ή στο πατρικό της σπίτι στην Αθήνα θα κάνει Αποκριές και Κούλουμα η Ζέτα Μακρυπούλια. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τη Ζέτα χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και τον τραγουδιστή και συνθέτη χωρίς εκείνη στο πλάι του! makripouliaΑλλωστε ήταν μαζί για 12 χρόνια και όλοι πιστεύαμε ότι σύντομα θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας ή θα ακούγαμε για κάποια εγκυμοσύνη. Η κόπωση που ένιωσαν και οι δύο στη σχέση τους, όπως λέγεται, έφερε και τη φθορά.zeta makripoulia official 177598041 176432854335560 905987769124203154 n

Οι δυο τους πλέον ζουν χωριστά και η παρουσιάστρια δίνει αυτό το διάστημα χρόνο στον εαυτό της με ταξίδια «αστραπή» στη φύση για να ανακάμψει προσωπικά, ενώ δεν τρέχει κάτι άλλο στα ερωτικά της. Η μεγάλη της προσοχή έχει πέσει στο τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk», το οποίο σκίζει, και σε μια νέα πρόταση του ΑΝΤ1 για βραδινό σόου.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...