Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Φιλήμων έχει «Πακέτο» από τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η ίδια μιλά στην εφημερίδα μας για τον φίλο της, που χάθηκε με το πέρασμα του χρόνου

Μία και μόνο συγγνώμη από έναν φίλο από τα παλιά έκανε τη μεγάλη σταρ του θεάτρου και κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου να λυγίσει και να συγκινηθεί.

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 30 χρόνια από τότε που ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Φιλήμων και η Μαίρη Χρονοπούλου συνεργάστηκαν για τελευταία φορά και μετά χάθηκαν μεταξύ τους.

9877 MERI XRONOPOYLOY NIKOS STAGOPOYLOS 08112021

Τα χρόνια πέρασαν και η φιλία τους μπήκε με το πέρασμα του χρόνου «στον πάγο». Μια φιλία που, όπως σήμερα αποκαλύπτει η «Espresso», ήταν αληθινή, ειλικρινής και χρειάστηκε μόνο μία συνέντευξη για να αναζωπυρώσει η φλόγα της.

6821 MERI XRONOPOYLOY 1172021

Το περασμένο Σάββατο ο Φιλήμων παραχώρησε συνέντευξη στην «Espresso» μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για την πάλαι ποτέ φίλη του Μαίρη Χρονοπούλου, την οποία έντυνε για πολλά χρόνια. Οταν η σπουδαία ηθοποιός ενημερώθηκε για τη συνέντευξή του και τη δημόσια συγγνώμη του σχεδιαστή, δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπειτα από τόσα χρόνια θα τη θυμόταν ο παλιός της φίλος.

0276 MAKIS DELAPORTAS MERI XRONOPOYLOY 2022022

Τα λόγια του την έκαναν να φέρει στο μυαλό της αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια που οι δυο τους συνεργάστηκαν στενά στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.
«Δεν θεωρούσα τιμή να ντύνω αυτούς τους χώρους εκείνη την εποχή, γιατί εγώ έντυνα την υψηλή κοινωνία. Με δυσκολία έντυνα τις θεατρίνες και τις τραγουδίστριες» ήταν τα λόγια του μιλώντας για τις σταρ της εποχής, προτού αναφερθεί στη Χρονοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη μόνη που θεωρούσα αγαπημένη μου φίλη και ήθελα να την ντύνω ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία, εκτός ότι τα φορούσε τα ρούχα και δεν τη “φορούσαν”, ήταν και εκπληκτικός άνθρωπος. Μέσα από την “Espresso” θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη που όλα αυτά τα χρόνια, με τόσες περιπέτειες που είχε με την υγεία της, δεν της τηλεφώνησα ποτέ. Ειλικρινά συγγνώμη, Μαίρη μου».

9320 MERI XRONOPOYLOY 22122021 scaled Αυτά ήταν τα ζεστά λόγια αγάπης του σπουδαίου σχεδιαστή που έκαναν τη μεγάλη πρωταγωνίστρια να μιλήσει στην «Espresso» για τα συναισθήματά της για τον παλιό της φίλο. «Με πήρε ένας φίλος και μου διάβασε όσα είπε δημοσίως ο Φιλήμων. Ειλικρινά, ήταν πολύ γλυκό. Ηταν λόγια αγάπης. Ναι, δεν θα σας κρύβω ότι μου άρεσε πολύ αυτό και τον ευχαριστώ και εγώ δημοσίως μέσα από την καρδιά μου» είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου, ξετυλίγοντας το κουβάρι της σχέσης αγάπης που είχαν από παλιά.

«Με τον Φιλήμονα υπήρξαμε πραγματικά πολύ καλά φιλαράκια. Ηταν ένας από τους πιο καλόγουστους σχεδιαστές μόδας. Με εμπιστευόταν και τον εμπιστευόμουν απόλυτα. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μία φορά κακή κουβέντα. Ηξερε πάντα τι ήθελα να φορέσω και εγώ αφηνόμουν σε εκείνον. Κάποια εποχή μάλιστα μέναμε και στην ίδια πολυκατοικία. Κάναμε πολλή παρέα» λέει η μεγάλη κυρία του σινεμά, η οποία στις αρχές Απριλίου, ύστερα από 28 ολόκληρα χρόνια, θα μπει ξανά σε τηλεοπτικό στούντιο για να παίξει σε ένα και μοναδικό εμβληματικό επεισόδιο για τη σειρά «Ετερος εγώ».

14 φ12 0017 FILIMONAS TARSI ZENTELI 25112013

«Από το 1993 έχω να κάνω οτιδήποτε τηλεοπτικό. Θα παίξω σε ένα επεισόδιο για να θυμηθώ πώς είναι να είσαι ηθοποιός τηλεοπτικής σειράς» λέει φανερά ευτυχισμένη η μεγάλη σταρ, η οποία έχει επανέλθει δριμύτερη, αφήνοντας πίσω όποια προβλήματα την ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...