Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026

Παύλος Ορκόπουλος: «Στα εγγόνια μου αρέσει πολύ “Το Σόι Σου”»

Ο Παύλος Ορκόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου».

Δεύτερη ευκαιρία στην Έλλη Κοκκίνου ο ΑΝΤ1 για το «Don’t Forget The...

Η Ελλη Κοκκίνου είναι η αγαπημένη σταρ του ΑΝΤ1! Ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έδωσε στην παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη δεύτερη ευκαιρία, αλλά ούτε και στη δημοσιογράφο Αννα Λιβαθυνού, στην Ελλη Κοκκίνου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο,

Αναστάσιος Ροϊλός: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε τρομερή χημεία με τον μικρό...

Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», ο Νίκος, ο Δημήτρης κι ο Ηρακλής, πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο από τη Γωγώ Δελογιάννη

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής...

Κώστας Αποστολάκης: «Καβάλησα το καλάμι και δεν έκανα τίποτα στη ζωή μου»

Ο Κώστας Αποστολάκης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σελίδα που γύρισε στη ζωή του, στη κόρη του και εξομολογήθηκε αν έχει αγαπήσει μέχρι σήμερα.

«Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου, αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Τελικά είδα τι κατάφερα μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”. Πίστεψα ότι κάτι κατάφερε και κάτι έγινε. Πέρασα και με 10.000 ευρώ το μήνα και με 150 ευρώ το μήνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Αποστολάκης: «Με την Αμέλια η σχέση μας δεν ήταν πολύ καλή, από δική μου υπαιτιότητα»

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Δε θεωρώ ότι έχω αγαπήσει ποτέ. Η κόρη μου με έχει κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα, να αναθεωρήσω, και να σκεφτώ γιατί είμαι ανάξιος πατέρας. Ελπίζω να ευλογηθώ και να γίνω άξιος. Αναρωτιέμαι αν είναι πιο τίμιοι οι άνθρωποι που λένε ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί, ή αυτοί που κάνουν επειδή θέλουν ένα παιδί, το οποίο είναι εγωιστικό.

Η κόρη μου έχει μια μαμά, που είναι εξαίρετη μητέρα, μεγαλώνει πολύ σωστά, εγώ νιώθω ανάξιος πατέρας για πολλά πράγματα που θέλω επιδιόρθωση, πρέπει να πάω στο συνεργείο. Στην κόρη μου λέω μπράβο. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ ευτυχώς, δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω, τόσο λιγότερο μπερδεύομαι. Ήμουν από τα πιο ντροπαλά παιδιά όταν ήμουν μικρός και έκανα τεράστιο αγώνα να ξεπεράσω την ντροπή μου. Τώρα κάνω αγώνα να ξαναβρώ την ντροπή που πάλεψα να χάσω».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...