Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ο Νίκος Ψαρράς δεν κρύβει την οργή του για όσα… βλέπουν τα μάτια του

Από τη φτώχεια στην Ελλάδα στον πόλεμο Ρωσίας - Ουκρανίας

O εξαιρετικός Νίκος Ψαρράς, που επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό των «Άγριων μελισσών», μίλησε με εξομολογητική διάθεση στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» όχι μόνο για τον ρόλο του ως Σταμάτης στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και για τον πόλεμο στην Ουκρανία, όσα βιώνει η χώρα μας με την οικονομική ανέχεια και την παράσταση «Αμαντέους» στην οποία πρωταγωνιστεί!

nikos psarras melisses 1

«Δεν με νοιάζει ποιος έχει δίκιο ή άδικο στον πόλεμο ΡωσίαςΟυκρανίας, τι ρόλο παίζουν το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και πάει λέγοντας. Μένω στον ίδιο τον πόλεμο, που σημαίνει καταστροφή και θάνατος και για τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, την Ουκρανία και τη Ρωσία.
Σε κάθε πόλεμο υποφέρουν οι λαοί!» ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός, για να συνεχίσει:Νίκος Ψαρράς

«Αισθάνομαι απίστευτη θλίψη, πολύ θυμό και οργή που οι εξουσίες και των δύο χωρών άφησαν και εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα για χρόνια, έτσι ώστε να την πληρώνει τώρα ο άμαχος πληθυσμός. Να παρακολουθεί κάποιος να σκοτώνονται παιδάκια, δηλαδή το αύριο, το μέλλον, και μάλιστα στη γειτονιά μας και στην Ευρώπη, είναι αφόρητο. Οι επεκτατικοί πόλεμοι για εδαφικά, οικονομικά συμφέροντα, πάντα με πρόφαση τη δημοκρατία και την ειρήνη, έχουν σαρώσει από τη Γιουγκοσλαβία μέχρι το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, το Αφγανιστάν, μιλάμε για έναν συνεχή αναβρασμό στον πλανήτη μας και όλες οι Μεγάλες Δυνάμεις έχουν βάλει το χεράκι τους γι’ αυτές τις εμπόλεμες συρράξεις.9736 NIKOS PSARAS ELENA KARAKOYLI 25112021

Ο πόλεμος, όταν έρχεται, δύσκολα φεύγει, λένε όσοι τον έχουν ζήσει, γιατί υπάρχει μίσος στα αντιμαχόμενα στρατόπεδα και το θέμα είναι, αν ταπεινωθεί άσχημα ο ηττημένος, θα επιστρέψει αργότερα αγριεμένος και αυτό το είδαμε και στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τους ηττημένους Γερμανούς! Είναι πολύ άγριος αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία, γιατί η Ρωσία και η Ουκρανία έχουν ίδια Ιστορία, θρησκεία, αναφορές. Αδελφός σκοτώνει αδελφό».

Ο Νίκος Ψαρράς, όμως, δεν μάσησε τα λόγια του και για όσα βιώνει η ελληνική κοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα μας έχει περάσει 16 χρόνια απίστευτης λιτότητας και αβεβαιότητας, με το “χρεοκοπούμε, δεν χρεοκοπούμε” και την επιβολή των Μνημονίων, και αναστενάζει πλέον με τα δύο χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού από τους θανάτους των συνανθρώπων μας στα νοσοκομεία, αλλά και με τα λουκέτα σε καταστήματα, κέντρα πολιτισμού, χώρους εστίασης. Τώρα έχουν ανοίξει πλέον τα πάντα και εκεί που πήραμε μια ανάσα, έρχεται το χαστούκι του πολέμου, οι κυρώσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά μοιράζονται τους μισθούς τους με τη ΔΕΗ, την εταιρία φυσικού αερίου και δεν τους βγαίνουν τα χρήματα! Θα έρθει μεγάλη φτώχεια».

Ο τηλεοπτικός Σταμάτης, αφήνοντας για λίγο όσα βιώνει η χώρα μας, μίλησε και για το comeback του στις Άγριες μέλισσες». «Τον Σταμάτη για να τον παίξω πρέπει να τον αγαπήσω. Ο Σταμάτης είναι ο συγγενής που δεν θα ήθελε να είχε κανείς. Τα ξέρει όλα, τα κάνει λάθος όλα, ευθύνες δεν έχει, Ελληνάρας. Αν ζούσε το 2004, θα ήταν ένας από αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στην οικονομική κρίση.

Ο Σταμάτης, λοιπόν, έρχεται πίσω ξανά στο Διαφάνι για να δώσει τον γιο του, τον Ζαχαρία, στη Βιολέτα για να το αναθρέψει, αφού αυτός είναι ανάξιος και τριγυρνά μια από δω, μια από κει. Πολύ εύστοχα οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης βάζουν στη σειρά “Αγριες μέλισσες” το θέμα του ρατσισμού και μάλιστα με φόντο τη χούντα. Οι συνταγματάρχες τότε θεωρούσαν πως “πας μην Ελλην βάρβαρος»! Και ο Σταμάτης φέρνει στο Διαφάνι μέσα στο στόμα του Ακύλα, στους Αβαντες, ένα παιδάκι μαύρο».

Μάλιστα, ο ηθοποιός στη συνέντευξή του έδωσε και σπόιλερ αναφορικά με τον ρόλο του. «Ο Σταμάτης στο χωριό θα τα βάλει με μια εγκληματική οργάνωση, τους Αβαντες. Το να δολοφονούνται άνθρωποι και να καταδιώκονται γιατί αυτοί είναι μαύροι και εμείς λευκοί τον 21ο αιώνα είναι λάθη που δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την παράσταση «Αμαντέους» στην οποία πρωταγωνιστεί, λέγοντας μεταξύ άλλων πως με αφορμή το θεατρικό έργο κάθισε και διάβασε για τον Μότσαρτ, ώστε να μπει ακόμη περισσότερο στην ατμόσφαιρα που πραγματεύεται η παράσταση!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...