Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ ψάχνουν «συμμάχους» στη νέα δικαστική διαμάχη τους

Οι «δυνατοί» μάρτυρες

Ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι συνήγοροι της Αμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ εν όψει της νέας δικαστικής διαμάχης τους που αρχίζει τον άλλο μήνα στη Βιρτζίνια.

Αυτή τη φορά το πρώην ζευγάρι αλληλοκατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση. Και οι δύο πλευρές αναζητούν «δυνατούς» μάρτυρες, με τη Χερντ να έχει πάρει με το μέρος της τον Τζέιμς Φράνκο και τον Ιλον Μασκ, με τους οποίους ο Ντεπ την κατηγορεί ότι σύναψε ερωτικές σχέσεις όσο ήταν ακόμα παντρεμένοι. Σύμφωνα με το «TMZ», οι δύο άντρες πρόκειται να καταθέσουν μέσω video link.

Μάρτυρας υπεράσπισης της Χερντ αναμένεται να είναι και η ηθοποιός Ελεν Μπάρκιν, καθώς επίσης εκπρόσωποι των εταιριών Disney, Warner Bros, ACLU, WME και του αστυνομικού τμήματος του Λος Αντζελες.

Ο 58χρονος Ντεπ, από τη μεριά του, έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισής του τον 50χρονο ηθοποιό Πολ Μπέτανι, ο οποίος θα καταθέσει για την υπόθεση των γραπτών μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει με τον Ντεπ σχετικά με τη Χερντ. Ακόμα, ως πειστήρια θα κατατεθούν μηνύματα που είχε ανταλλάξει η Χερντ με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Aquaman» Τζέισον Μομόα και τους σκηνοθέτες Τζέιμς Γουάν και Ζακ Σνάιντερ, καθώς και e-mails ανάμεσα στον Ντεπ και στην Τζόαν Ρόουλινγκ.

Ο Ντεπ είχε μηνύσει αρχικά τη Χερντ τον Μάρτιο του 2019 για συκοφαντική δυσφήμηση για ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει εκείνη στην «Washington Post» το 2018, στο οποίο ανέφερε ότι είχε υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στο όνομά του. Στη συνέχεια εκείνη «απάντησε» με αντίστοιχη αγωγή σε βάρος του. Η δίκη έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου.

Το πρώην ζευγάρι αναμετρήθηκε και το 2020 στα δικαστήρια, στην εκδίκαση της αγωγής συκοφαντικής δυσφήμησης που είχε καταθέσει ο Τζόνι Ντεπ σε βάρος της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» για άρθρο της στον οποίο τον χαρακτήριζε «θύτη ενδοοικογενειακής βίας». Το δικαστήριο ωστόσο είχε αθωώσει την εφημερίδα, κρίνοντας το δημοσίευμα ως βάσιμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...