Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Βολές της Λεοντίτση στον πρώην σύζυγό της για μήνυμα που έστειλε στον σύντροφό της

Ο ποδοσφαιριστής «ενημέρωσε» τον αθλητικογράφο ότι η αρραβωνιαστικιά του έχει εμμονή μαζί του

Επίθεση εναντίον του πρώην άντρα της εξαπέλυσε η Σοφία Λεοντίτση, κατηγορώντας τον δημόσια ότι έστειλε μήνυμα στο νυν σύντροφό της, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες στη Βενετία, για να τον… ενημερώσει ότι έχει εμμονές μαζί του!

sofia.leontitsi 270259344 137502408706945 124765260581603232 n

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και νυν ανερχόμενη τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της, τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά, αλλά πλέον βιώνει και πάλι την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του αθλητικογράφου Τόλη Χριστοφοράκη. Φαίνεται, ωστόσο, πως δεν είναι όλα ρόδινα, αφού το πρωί της Τρίτης προχώρησε σε μια ανάρτηση-καταπέλτη για τον πρώην της, αποκαλύπτοντας πως ενάμιση χρόνο μετά το διαζύγιό τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

undefined 275335146 659118882003757 3928088226429497969 n

«Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, επιτέλους, ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μπορώ, επιτέλους, να φωνάξω δυνατά ότι αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον πρώην άντρα μου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχθώ ότι με παράτησε» έγραψε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση, ρίχνοντας τη… βόμβα της. Στο βίντεο που ανέβασε με τα γραφόμενά της εμφανίζεται η ίδια να ερμηνεύει το νέο της κομμάτι, που αφορά μια πληγωμένη καρδιά.

sofia.leontitsi 270888927 2762974340662974 8144477234391745867 n

«Επιτέλους, αποκαλύφθηκε το μυστικό μου και δεν έχω λόγο να το κρύβω!» συμπλήρωσε ειρωνικά ως προς τον πρώην της. Οπως εξήγησε στη συνέχεια η Σοφία, αφορμή για το μήνυμα του πρώην στον νυν της ήταν το γεγονός ότι η ίδια αντέδρασε ως μητέρα σε ένα ακόμα κάλεσμα που έγινε στον πρώην της για τα γενέθλια του παιδιού του, στο οποίο αρνήθηκε να παρευρεθεί.undefined 269988096 241166654806786 8647556349241442734 n

«Στην κακοποιητική συμπεριφορά δύο δρόμους έχεις. Ο ένας είναι να γελάς δυνατά και ο δεύτερος να πέσεις στα χάπια. Θα πάρω το πρώτο! Με αγάπη λοιπόν… δικό σας! Κι αυτό το story εννοείται πως είναι η απόλυτη απόδειξη ότι κόβω και τις φλέβες μου» κατέληξε η Σοφία με ακόμη μεγαλύτερη δόση ειρωνείας για τον πρώην της. Λίγο αργότερα, όμως, επέστρεψε με νέο story: «Και για να το σοβαρέψουμε. Δεν ξέρω πόσες γυναίκες, χωρισμένες και παρατημένες πράγματι, θα άφηναν πλήρη ελευθερία επιλογής σε έναν άντρα, αφήνοντας εντολή στον δικηγόρο τους ότι “σας παρακαλώ ο πρώην σύζυγός μου θα ήθελα να διαλέξει όσες μέρες και ώρες θέλει για να βλέπει το παιδί του και όχι απλά τι ορίζει ο νόμος”. Δεν ξέρω επίσης πόσες εμμονικές γυναίκες θα έπαιρναν τον πρώην άντρα τους λίγο πριν τη βάφτιση του παιδιού τους να του πουν: “Ξέρεις κάτι; Αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου και έχεις κάποια σύντροφο που είναι σημαντική για εσένα, μπορείς ελεύθερα να τη φέρεις στη βάφτιση, που είναι μια σημαντική ημέρα για το παιδί μας…” Δεν ξέρω πραγματικά πόσες εμμονικές γυναίκες θα έκαναν αυτά κι άλλα τόσα και άλλα τόσα για χάρη του καλού, της ηρεμίας και της αγάπης για τα παιδιά, που πρέπει να είναι υπεράνω όλων των παθών μας. Καλή τύχη πλέον. Αν δεν σε σέβονται, καλύτερα λοιπόν να σε φοβούνται, την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πουν άλλη μια βρομιά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...