Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Λύγισε» η Νίκη Κάρτσωνα: «Βίωνα την απώλεια…»

«Είχα πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά»

Η Νίκη Κάρτσωνα σε συνέντευξή της μιλώντας για τη ζωή και τη καριέρα της «λύγισε» αναφερόμενη στο χαμό του πατέρα της.

«Τη ζωή μου την άφησα να με πάει. Έχω αφεθεί στη ροή και μέσα από τα χρόνια προσπαθώ να καταπολεμώ τους φόβους μου. Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν δώρο. Ήταν η δουλειά μου. Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι. Αν κάποιοι πίστευαν ότι τα μοντέλα είναι γλάστρες, είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ζούσες τότε. Χαίρομαι πάρα πολύ που αφιερώθηκα στον γιο μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του, γιατί το παιδί γίνεται πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος.

Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά. Ήμουν ένα παιδί που ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλή. Τη φράση “οι γονείς φταίνε” μπορεί κάνεις να το πει μέχρι τα 25. Μετά οφείλεις να δεις που “νοσείς” και να το θεραπεύσεις. Η ερώτηση “γιατί δεν κάνεις παιδί” είναι η πιο άκυρη που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα. Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος της ζωής μου. Είναι αυτός που με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Όταν αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»: «Όταν φεύγει ένας από τους δυο γονείς νιώθεις ότι φεύγει μια ρίζα σου και μεγαλώνεις, γιατί για κάποιον δεν θα είσαι παιδί. Δηλαδή εγώ δεν θα ξαναδώ τον μπαμπά μου και δεν θα με ξαναφωνάξει “παιδί μου”. Οπότε, είναι απώλεια».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα