Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω ως ντελίβερι και έτσι κατάφερα να ξεχρεώσω και το σπίτι μου»

Ο Νικόλας Μπράβος εξομολογήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πως δουλεύει ως ντελίβερι για να τα βγάλει πέρα.

«Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου, ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου, όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη αλλά είμαι ακόμα ζωντανός.

Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα.

Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία. Δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, έχω δουλέψει σε συσκευαστήριο σταφυλιών, έχω δουλέψει σε πιάνο μπαρ σαν πιανίστας. Πολύ πρόσφατα δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σαν ντελίβερι και είναι για μένα μια οικονομική βοήθεια. Έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα