Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Τι συμβαίνει με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη;

O φύλακας άγγελος του Θέμη

Ενας ξανθός «άγγελος» έχει μπει «στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη και τον προσέχει σε κάθε βήμα του. Ο λόγος για τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ και διαθέτει αγγελική ομορφιά.

Ήταν, μάλιστα, αυτή ακριβώς η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της που τράβηξε αμέσως το βλέμμα του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης. Μόλις εκείνος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον χαρακτήρα της Βαρβάρας, τότε κάτι σαν να έκανε… κλικ μέσα του, με αποτέλεσμα να γίνουν αχώριστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η τρυφερή φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους και μετράει ήδη αρκετό καιρό δεν… διατυμπανίζεται παραέξω από τους ίδιους ή τους δικούς τους ανθρώπους, αφού το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι τίποτα «περίεργους» τύπους να ασχολούνται αν οι δυο τους είναι ζευγάρι ή όχι. Το σίγουρο είναι πως η Βαρβάρα Κίρκη συνοδεύει τακτικά τον Θέμη Αδαμαντίδη στις εξόδους του και τον προσέχει σαν φύλακας άγγελός του!

Οπως πρόσφατα, που πέρασαν μαζί την είσοδο γνωστού ξενυχτάδικου στο Μπουρνάζι, όπου τους υποδέχτηκε με χαρά ο ιδιοκτήτης, βάζοντάς τους να καθίσουν κοντά στο stage. Φυσικά, ο τραγουδιστής του μαγαζιού έδωσε το μικρόφωνο στον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος ερμήνευσε μοναδικά γνωστές επιτυχίες του με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι «Στην καρδιά», που είναι και το αγαπημένο της Βαρβάρας.

Η τελευταία, παρότι καθόταν δίπλα του, δεν έκανε καμία προσπάθεια να… φανεί στα βίντεο που κατέγραφαν πολλά κινητά θαμώνων εκείνη τη στιγμή. Απεναντίας, γύριζε με τρόπο το κεφάλι της από την άλλη μεριά ώστε να μην είναι στα πλάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν με την προσωπική ζωή της όμορφης φιλόζωης με τα εντυπωσιακά προσόντα. Στο μακρινό παρελθόν είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αργότερα, το 2013, είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, πολλά μέσα ενημέρωσης την αποκαλούσαν «Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον» και «Μπάρμπι» λόγω της εμφάνισής της. Τα τελευταία χρόνια η Βαρβάρα Κίρκη έχει ρίξει τους τόνους σε ό,τι αφορά την προβολή της ζωής της από τα media, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram είναι κλειδωμένος.

Από την άλλη μεριά, ο σταρ του λαϊκού πενταγράμμου Θέμης Αδαμαντίδης είχε αποκαλύψει πέρυσι σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια, χωρίς όμως να έχουν πάρει διαζύγιο. «Τώρα σκέφτομαι να πάρω. Ισως τώρα χρειάζεται» είχε πει χαρακτηριστικά, υπονοώντας ότι έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα