Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ατάραχος στο δικαστήριο ο παιδόφιλος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Ο Γιαννόπουλος έδωσε το παρών στο δικαστήριο

Δεκτό έκανε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας το αίτημα για διακοπή της δίκης του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος δικάζεται για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού.

Ο 70χρονος μουσικός, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα, έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή, ενώ υποχρεώθηκε να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Χθες, κατά την έναρξη της διαδικασίας, μόλις ακούστηκε το όνομα Γιώργος Γιαννόπουλος στη δικαστική αίθουσα, σηκώθηκε και δήλωσε παρών ένας ψηλός άνδρας με μαύρο κοστούμι.

Ο 70χρονος μουσικός κάθισε ψύχραιμος και ατάραχος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ πήραν τον λόγο συνεργάτες του δικηγόρου για να ζητήσουν διακοπή εξαιτίας κωλύματος. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο κατηγορούμενος θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Εφετείου στις 17 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο μουσικός αποπλάνησε ένα κορίτσι 6 ετών στο σπίτι του στον Ωρωπό κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 ως και τον Μάιο του 2013, οπότε το παιδί εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι «κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του τού έβαζε παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ και όσο αυτό παρακολουθούσε εκείνος τη θώπευε, ενώ άλλες φορές έβαζε το χέρι του κοριτσιού στα γεννητικά του όργανα».

Η αποκάλυψη της υπόθεσης οδήγησε και άλλες νεαρές γυναίκες να καταγγείλουν τον 70χρονο, ο οποίος από την περασμένη εβδομάδα είναι αντιμέτωπος και με νέα κακουργήματα. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανηλίκους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν πέντε κορίτσια, τα οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 ως το 2013.

Μάλιστα, οι περιγραφές των θυμάτων προκαλούν αποτροπιασμό, αφού περιγράφουν έναν άνθρωπο που σε κάθε ευκαιρία φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κοριτσάκια.

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών, εγώ, ο Γ. και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο» αναφέρει χαρακτηριστικά μία από τις καταγγέλλουσες.

«Μας πρότεινε να παίξουμε στον υπολογιστή το ηλεκτρονικό παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο χαρακτήρας (…), πολύ δημοφιλής στα κορίτσια της ηλικίας μου. Τα κορίτσια κοιτούσαν την οθόνη του υπολογιστή και αυτός βρήκε την ευκαιρία να βάλει το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου και άρχισε να τρίβει τα δάχτυλά του στο αιδοίο μου, ανάμεσα στα πόδια μου» περιγράφει, αντίστοιχα, μια δεύτερη κοπέλα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...