«Βρέθηκα στην Ιταλία σε τραπέζι με τη Μπελούτσι και ένιωσα σαν λουλούδι που μαράθηκε»

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στην Ιταλία με τη Μόνικα Μπελούτσι.

«Στην Ιταλία βρέθηκα σε τραπέζι με την Μπελούτσι. Ένιωθα όμορφη αλλά μόλις την είδα έπαθα σοκ. Ήμουν σαν λουλούδι που μαράθηκε. Λίγο αργότερα βρήκα την αυτοπεποίθησή μου και ανέβηκα. Εξαρτάται από το πώς νιώθεις μέσα σου», ανέφερε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή «Ελένη».

Και πρόσθεσε: «Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και κακό να έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου. Δεν είσαι μόνο μητέρα είσαι και φίλη. Ο γιος μου, μου έχει πει ότι θα ήθελε η γυναίκα του να είναι σαν εμένα στον χαρακτήρα».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Γάμος στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Μια αποκάλυψη που αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της έκανε...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Η Καινούργιου για τα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της μετά τα πλάνα με το σάντουιτς

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τα δημοσιεύματα περί απόλυσης του σκηνοθέτη της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά τα πλάνα που έδειξε με την Κατερίνα Καινούργιου να τρώει η παρουσιάστρια απάντησε.