Σίσσυ Φειδά: Βγήκε για ψώνια με τη κόρη της, Διώνη

Η Σίσσυ Φειδά βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και θέλησε να τον περάσει με την κορούλα της.

Η καταξιωμένη designer πήγε με τη κορούλα της σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου να κάνει τις αγορές της και να απολαύσουν στιγμές μαζί. Η μικρή Διώνη λατρεύει να βγαίνει για ψώνια με τη μαμά της και να περνούν χρόνο μαζί.

Ο φωτογραφικός μας φακός τις εντόπισε στην έξοδό τους. «Προέρχομαι από μια γενιά όπου το να κανείς διακόσμηση ακουγόταν λίγο σνομπίστικο επάγγελμα αλλά στην οικογένειά μου ασχολούνταν με τις κατασκευές. Δε θα άφηνα τη δουλειά μου ποτέ για την τηλεόραση. Μου είχε γίνει πρόταση για ένα σόου, αλλά δεν πήρα μέρος λόγω χρόνου.

Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω. Κάνω στην κόρη μου τα χατίρια, αλλά είμαι πολύ αυστηρή σε άλλα. Ήθελα από πολύ μικρή να γίνω μαμά. Ήθελα τρία παιδιά αλλά ήμουν και δύσκολη στα προσωπικά μου. Τα δύο – τρία πρώτα χρόνια του παιδιού βασανίστηκα να κάνω κι άλλο παιδί, να έχει αδελφάκι. Η κόρη μου ό,τι και να μου λέει λιώνω. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην σκέφτεται πότε θα γίνει μάνα. Είχα κάνει και ψύξη ωαρίων και ήμουν χαλαρή», έχει πει σε συνέντευξή της.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...