Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από τις ταινίες πορνό στις Κάννες

Η Christy White, κατά κόσμον Χριστίνα Ανδρεάδου, είναι μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες πορνοστάρ της σύγχρονης βιομηχανίας πορνό, ανήκοντας στο δυναμικό τής Sugar Babes. To ευρύ κοινό τη γνώρισε το 2018 μέσα από τη συμμετοχή της στο «Next Top Model» του Star και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από είκοσι ταινίες πορνό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Πού να φανταζόταν, όμως, η ίδια πως από τις τσόντες θα βρεθεί στις Κάννες! Βλέπετε, η ξανθιά σεξοβόμβα, η οποία σπουδάζει υποκριτική, ξεδιπλώνει το ταλέντο της και στον ελληνικό κινηματογράφo με το ερωτικό δράμα «New continent», στο οποίο παίζει μαζί με τους Όθωνα Μεταξά, Χάρη Φραγκούλη, Μαρία Αρζόγλου (κόρη του Κώστα Αρζόγλου) και Θεοδώρα Τζήμου, να «σκάει» στο Φεστιβάλ των Καννών! Μιλώντας στην «Espresso» η Χριστίνα Ανδρεάδου μοιράστηκε τα συναισθήματά της που από τις ταινίες πορνό θα βρεθεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ευρώπη!

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τις ταινίες πορνό;

Αρχικά σπουδάζω υποκριτική στα ΙΕΚ Αλφα και έχω παίξει στο θέατρο μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Όταν έκανα σχέση με τον Νεκτάριο (Nek Sinner), τον σύντροφό μου, εκείνος έπαιζε ήδη ταινίες πορνό και ήθελα να δοκιμάσω για την εμπειρία. Όταν έπαιξα στην πρώτη μου ταινία, πήγε πολύ καλά και έγινε χαμός! Δεν περίμενα ότι θα γίνω διάσημη πορνοστάρ και ότι θα κάνω live sex show. Με τη Sugar Babes έχω παίξει περίπου σε 15 ταινίες και στο εξωτερικό σε 12.

Πώς επιλέχτηκες για να παίξεις στην ταινία «New continent»;

Είναι η πρώτη μου κινηματογραφική δουλειά. Μαζί με τον Νεκτάριο κάνουμε live sex show στο strip club Kinky Opera. Εκεί είχε έρθει ένας φίλος του παραγωγού της ταινίας, του άρεσα ως φυσιογνωμία, με πρότεινε στον παραγωγό, τον κύριο Νίκο Μουστάκα και έτσι έγινε η συνεργασία. Για αυτόν τον ρόλο που κάνω ήταν δύσκολο να βρουν ηθοποιό που να μη… μασά, γιατί έχει ερωτική σκηνή και γυμνό και έτσι βρήκαν εμένα! Κάναμε casting και με πήραν! Όταν τους είπα ότι είμαι πορνοστάρ τούς άρεσε πολύ! Στην ταινία υποδύομαι μια κοπέλα που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον πρωταγωνιστή, τον Χάρη Φραγκούλη. Υπάρχει φλερτ μεταξύ μας και με χρησιμοποιεί για να γυρίσει μια πορνοταινία και να βγάλει λεφτά από εμένα. Στην ουσία έχει ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου, οπότε δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Πριν από λίγες ημέρες τελείωσαν τα γυρίσματα!

Ποιο ήταν το κλίμα που αντιμετώπισες από τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πώς θα με αντιμετωπίσουν και πώς θα με κοιτάνε, αλλά ήταν καταπληκτικοί μαζί μου. Με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τις ταινίες πορνό και μάλιστα ήρθαν και στο strip club που κάνω το ερωτικό μου show!

Πώς έγινε η επιλογή για να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ των Καννών;

Στείλαμε ένα μικρό τρέιλερ στο Φεστιβάλ των Καννών, τους άρεσε πολύ και επιλέχτηκε. Μας ζήτησαν ένα δεκάλεπτο μονταρισμένο βίντεο, όπως κάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο φεστιβάλ, για να το δουν οι κριτικοί.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συνδυάσεις τις πορνοταινίες με τις mainstream;

Θα μου άρεσε να κάνω και τα δύο μαζί. Δεν θα ήθελα να σταματήσω τις ταινίες πορνό και θεωρώ ότι πλέον δεν θεωρείται ταμπού στις μέρες μας. Τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν θέλω να σταματήσω τις ταινίες πορνό!

  • Η ταινία «New continent» είναι μία από τις πέντε που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο «Marché du Film» του Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για πέντε ταινίες που θα συμμετάσχουν στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία θα πραγματοποιηθεί τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και διαδικτυακά, στο πλαίσιο του τμήματος «Marché du Film» (17-25 Μαΐου 2022) του Φεστιβάλ των Καννών.
{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...