Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Γιάννης Κακλέας: «Ξεπέρασα την κατάθλιψη με πολύ πόνο. Είχα μια έντονη τάση θανάτου, ήθελα να πεθάνω»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Κακλέας καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» αναφερόμενος στη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψη με πολύ πόνο. Είχα μια έντονη τάση θανάτου, ήθελα να πεθάνω. Δε μου άρεσε η ζωή. Εκεί, μπήκαν στη μέση γιατροί. Τους ευγνωμονώ. Και η Φρόσω μου, η γυναίκα μου, με βοήθησε πάρα πολύ να το ξεπεράσω. Σιγά σιγά, ήταν η ευεργεσία μου στα 50 μου σε ένα άλλο στάδιο πιο συνειδητοποιημένο και όχι ως Θεός, ως άνθρωπος.

Από εκεί και πέρα άρχισα να γίνομαι δύσκολα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βυθιστείς σε κάτι αλλά είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος πια στους κινδύνους. Έχω γίνει πολύ πιο ταπεινός, αναγκαστικά γιατί έσπασα. Κατάλαβα και τη βασική αδυναμία που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης.

Μπορεί να μπερδέψει την επαγγελματική του ιδιότητα με την ανθρώπινη ιδιότητα. Εκεί μπερδευόμαστε πάρα πολύ. Η γενεσιουργός αιτία ήταν το ναρκισσιστικό εγώ που είχε υπεραυξηθεί. Έκανα και τη Μάλα τότε και με θαύμαζα».

Διαβάστε επίσης: «Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι” παρά τον Μάρκο Σεφερλή»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα