Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Γιάννης Κακλέας: «Ξεπέρασα την κατάθλιψη με πολύ πόνο. Είχα μια έντονη τάση θανάτου, ήθελα να πεθάνω»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Κακλέας καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» αναφερόμενος στη μάχη του με την κατάθλιψη.

«Κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψη με πολύ πόνο. Είχα μια έντονη τάση θανάτου, ήθελα να πεθάνω. Δε μου άρεσε η ζωή. Εκεί, μπήκαν στη μέση γιατροί. Τους ευγνωμονώ. Και η Φρόσω μου, η γυναίκα μου, με βοήθησε πάρα πολύ να το ξεπεράσω. Σιγά σιγά, ήταν η ευεργεσία μου στα 50 μου σε ένα άλλο στάδιο πιο συνειδητοποιημένο και όχι ως Θεός, ως άνθρωπος.

Από εκεί και πέρα άρχισα να γίνομαι δύσκολα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βυθιστείς σε κάτι αλλά είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος πια στους κινδύνους. Έχω γίνει πολύ πιο ταπεινός, αναγκαστικά γιατί έσπασα. Κατάλαβα και τη βασική αδυναμία που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης.

Μπορεί να μπερδέψει την επαγγελματική του ιδιότητα με την ανθρώπινη ιδιότητα. Εκεί μπερδευόμαστε πάρα πολύ. Η γενεσιουργός αιτία ήταν το ναρκισσιστικό εγώ που είχε υπεραυξηθεί. Έκανα και τη Μάλα τότε και με θαύμαζα».

Διαβάστε επίσης: «Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το “Βαθύ λαρύγγι” παρά τον Μάρκο Σεφερλή»

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα