Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Η Άννα Ζένιου αποκάλυψε αν είναι τελικά ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά μετά το «The Bachelor»

«Δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Καμία σχέση»

Η Άννα Ζένιου, φιναλίστ του φετινού «The Bachelor», ξεκαθάρισε επιτέλους το… τοπίο στα προσωπικά της, απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να έχει γίνει ζευγάρι με τον γνωστό ηθοποιό μετά τον χωρισμό του τελευταίου από τη νικήτρια στο reality σχέσεων Αθηνά New Yοrk.

«Μέσα στο “Bachelor” δέχτηκα τοξικότητα και ζήλια. Ίσως γιατί ήμουν η κοπέλα με τα περισσότερα ραντεβού. Από την Ιζαμπέλα ένιωσα περισσότερο ζήλια στο παιχνίδι. Πολλές κοπέλες με ζήλευαν και ήθελαν να με βγάλουν έξω, αλλά δεν τα κατάφεραν» ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της στο «Happy Day» η Αννα Ζένιου, η οποία είχε ξεσπάσει σε δάκρυα στον τελικό του reality του Alpha, όταν ο Αλέξης επέλεξε τελικά την Αθήνα αντί για την ίδια.

«Πόσο κλάμα έριξα την ημέρα του τελικού… Δεν είχα σκοπό να ερωτευτώ. Ομολογώ πως, μόλις πρωτοείδα τον Αλέξη Παππά στο παιχνίδι, δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Αλλά πώς τα φέρνει η ζωή, στην πορεία τον ερωτεύτηκα στα αλήθεια» παραδέχτηκε.

«Με τον Αλέξη επικοινώνησα μετά το παιχνίδι, λίγο προτού έρθει στην Κύπρο. Είπε να βρεθούμε. Ηθελα μέχρι το τελευταίο λεπτό να το ακυρώσω. Στην αρχή ένιωσα λίγο περίεργα, όταν τον είδα, αλλά μετά δεν ένιωσα τίποτα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Αλέξη. Δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Καμία σχέση. Έχουμε μια πολύ καλή φιλική επαφή. Μέχρι εκεί», συμπλήρωσε η φιναλίστ του «The Bachelor».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα