«Τσακώσαμε» τη Γωγώ Μπρέμπου στο Κολωνάκι

Η Γωγώ Μπρέμπου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις και προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο προσκήνιο να μην απασχολεί με κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά της.

Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στο κέντρο του Κολωνακίου να περπατάει ενώ μιλούσε στο τηλέφωνό της. Σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Δεν είναι ότι ακούς κάτι και μπορείς να τοποθετηθείς, γιατί για οτιδήποτε έχει πάρει νομικό δρόμο, δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις δημόσια. Από την άλλη θα πω ότι καμία δε βγήκε ποτέ να μιλήσει για κάτι τόσο άσχημο και χυδαίο, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τελευταία μου έχει λείψει η τηλεόραση, κάποια στιγμή σίγουρα θα ξανακάνω».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.