Ο Μάριος Φραγκούλης θέλει να γίνει ανάδοχος γονέας

Την επιθυμία του να δώσει αγάπη σε ένα παιδί ως ανάδοχος γονέας εξέφρασε δημόσια ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο διεθνούς φήμης Ελληνας τενόρος, ο οποίος ανατράφηκε ως επί το πλείστον από τους θείους του και γνώρισε τους γονείς του σε μεγαλύτερη ηλικία, δήλωσε στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ ότι πιστεύει πάρα πολύ στην αναδοχή.

«Πιστεύω ότι αυτό που μου δόθηκε από τους θείους μου ήταν ένα τεράστιο δώρο. Είναι κρίμα τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα ίδρυμα, μακριά από ανθρώπους, να μεγαλώνουν μόνα τους. Θέλω να γίνω ανάδοχος γονέας.

Τώρα πρέπει. Θα του δώσω πολλή αγάπη, μεγάλη αφοσίωση. Ό,τι έχω κερδίσει να το μοιραστώ με αυτό το παιδί. Αγόρι, κορίτσι, δεν έχει καμία σημασία για μένα. Χαζομπαμπάς θα ήμουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...