Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Ferto» με τρέλα! Ξεπέρασε τις 2.100.000 προβολές στο YouTube

Στην κορυφή του YouTube και της ευρωπαϊκής συζήτησης για τη Eurovision 2026 βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ελλάδα, χάρη στο τραγούδι «Ferto» του Akylas.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το...

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Η ενόχληση της Καινούργιου on air με συνεργάτη της: «Αν δεν σε...

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super...

Άννα Λιβαθυνού: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την αντικατάστασή της στο «Καλημέρα...

Η Άννα Λιβαθυνού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο επίκεντρο...

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο αεροδρόμιο με την κορούλα του

Ο Μίλτος Παχαλίδης πέρα από σπουδαίος ερμηνευτής είναι και ένας κλασικός «χαζομπαμπάς».

Πριν από δύο χρόνια απέκτησε δεύτερο παιδί, ένα κοριτσάκι από τη σχέση του με τη σύντροφό του, Ανθή. Έχει αποκτήσει μια μεγαλύτερη κόρη από προηγούμενο γάμο που σήμερα είναι δώδεκα ετών.

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. “Στα χεράκια σου σπάω…” Καλως ήρθες μπέμπα!», είχε γράψει όταν γεννήθηκε η μικρούλα.

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε πατέρα και κόρη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η μικρούλα ήταν στο καρότσι και ο τραγουδιστής δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του και ήταν ιδιαίτερα τρυφερός.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».