Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Eurovision 2022: Όσα έγιναν στην πρώτη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη που «βλέπει» πεντάδα

Κριθαριώτη, led & βουρ για τελικό

«Φλερτάρει» με την πρώτη πεντάδα στα στοιχήματα για την 66η Eurovision (με τον τελικό να είναι στις 14 Μαΐου) η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη της πρόβα με το τραγούδι «Die Together» που πραγματοποιήθηκε στο stage του Pala Olimpico στο Τορίνο.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου για την πόλη της γειτονικής Ιταλίας, προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη και ανυπόμονη γι’ αυτή την εμπειρία και φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία.

Εκεί ο κόσμος σταματούσε συχνά την 25χρονη κοπέλα για να συνομιλήσει μαζί της και να της ευχηθεί τα καλύτερα, ενώ κατά τη διάρκεια της αναχώρησής της πίνακες ανακοινώσεων του αερολιμένα έγραφαν: «Καλή επιτυχία, Ελλάδα!»

Την Κυριακή, ανήμερα Πρωτομαγιά δηλαδή, στις 15.20 (ώρα Ελλάδας) η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού για να προβάρει το κομμάτι της, με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής, να δηλώνει σχετικά: «Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί έναν χρόνο πριν. Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις έπειτα από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από τον χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σε ένα υπέροχο φως. Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED και ένα αντικείμενο το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια».

Πράγματι, η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά για την αποτύπωση της συγκεκριμένης ιδέας. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη επιμελήθηκε την αιθέρια ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντα. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό υπέγραψε δημιουργικά η ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb. Μετά την πρώτη πρόβα, ωστόσο, αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Φωκάς ζήτησε περισσότερα κοντινά πλάνα στα μάτια της Αμάντας, καθώς -όπως έχει γίνει γνωστό- θα ζήσει ένα όνειρο επί σκηνής το οποίο ξεκινά μέσα από τα μάτια της. Ακόμη ζητήθηκε διόρθωση του φωτισμού ώστε να φαίνονται οι σκιές και να γίνεται έντονη ρυθμική εναλλαγή στα πλάνα σε συσχετισμό με τον ρυθμό στο κομμάτι γέφυρας του «Die Together» μετά το δεύτερο ρεφρέν.

Πάντως, στα στοιχήματα το τραγούδι ανέβηκε μια θέση μετά την πρώτη πρόβα και πλέον φιγουράρει στην έκτη θέση, μια… ανάσα δηλαδή από το top-5.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα