Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Ο καβγάς του Δημήτρη Βογιατζή με τον Φιλιππίδη και η αυτοκτονία του λίγους μήνες μετά

Ο Φώτης Σπύρος έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αντιδράσεις. Αναφέρθηκε σε έναν καβγά του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Δημήτρη Βογιατζή λίγους μήνες πριν την αυτοκτονία του δεύτερου.

«Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι ελπίζω να πάρουν κι όλες οι άλλες οι υποθέσεις το δικό τους δρόμο και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, τα οποία δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, δεν τα ξέρουν όλοι», είπε αρχικά ο ηθοποιός για να συνεχίσει: «Υπάρχει μια καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλα αυτά, ήταν μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι γίνεται και λέει στους άλλους “μπείτε όλοι μέσα”.

Και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του να δει τι συμβαίνει από το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε, τον ξεφτίλισε όμως. Του φώναξε πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα απολύθηκε. Αυτό, ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την άλλη μέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης και όλα αυτά, τον οδήγησε μετά από δύο μήνες και κάτι να αυτοκτονήσει στο Βόλο. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης;

Δεν ξέρω… Αλλά υπάρχει μια καταγγελία από 19 ανθρώπους. Όλοι αυτοί που παίζανε, έχουν καταθέσει γι’ αυτό το πράγμα. Ο Δημήτρης, μετά από αυτό το περιστατικό ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Είναι σαν ο άλλος να είναι στο γκρεμό και να του δώσεις κλωτσιά.

Μη βρούμε τώρα τον Φιλιππίδη και του τα ρίχνουμε όλα επειδή ο άλλος ήταν ότι ήταν και είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης… Έτσι; Ωστόσο, όμως, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, τη συμπεριφορά των ανθρώπων προς τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα», δήλωσε στην εκπομπή «Open Weekend».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα