Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά για τα περί ειδυλλίου του συντρόφου της στην Καραϊβική

«Γιατί ό,τι και να γίνεται, πρέπει να λογοδοτώ εγώ;»

«Πήρε τηλέφωνο την Αντωνά ο Αρούλης και έφαγε τηλεφωνική παντόφλα!» Τα… σκάγια στο twitter πήραν και τη μέλλουσα σύζυγο του ποδοσφαιριστή Μαρία Αντωνά, η οποία το πρωί της Τρίτης ξέσπασε «στον αέρα» της εκπομπής που συνεργάζεται, στο Open.

«Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφό μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα, από εκεί και πέρα, τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει, νομίζω ότι ο Αρης, όταν θα βγει από το “Survivor”, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Γιατί ό,τι και να γίνεται, πρέπει να λογοδοτώ εγώ; Λες κι εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή, είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media.

Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω κι εγώ ένα πρότζεκτ, το οποίο βλέπω μαζί σας, και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για τη δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου» είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Όταν θα βγει ο Άρης, έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει και για όλο αυτό που κατηγορείται από την ομάδα του, ότι έχει συνάψει σχέση με τη Σοφιάνα. Ούτε αυτό το έχω σχολιάσει. Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από το όνομα του Αρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα. Που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί, λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι… Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα γι’ αυτό» συμπλήρωσε φανερά ταραγμένη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα