Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο Βασίλειος Κωστέτσος «πυροβολεί» την Καρντάσιαν για την εμφάνιση a la Μέρλιν

Σάλος με την Κιμ Καρντάσιαν, με τη χάρη της να φτάνει μέχρι και στη χώρα μας και τον σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο να τα χώνει εν εξάλλω (και δικαίως) στην τηλεπερσόνα-σταρ των ριάλιτι! Βλέπετε η απόφασή της να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Met Gala με το χρυσό φόρεμα, αξίας σχεδόν 5.000.000 δολαρίων, που είχε φορέσει η Μέρλιν Μονρό στα γενέθλια του JFK προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Πρόκειται για την ίδια τουαλέτα, διά χειρός Ζαν Λουί, με την οποία τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε το περίφημο «Happy Birthday, Mr President», το 1962, στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ για τα 45α γενέθλιά του. Το φόρεμα, το οποίο είχε ραφτεί ειδικά για τη θρυλική σταρ και είχε πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους, ήταν τόσο στενό, που χρειάστηκε να της το ράψουν λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματός της.

Και μπορεί η μακαρίτισσα Μέριλιν να είχε κλέψει τα φλας, όμως η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να γίνει η αρνητική πρωταγωνίστρια του gala (είναι η σημαντικότερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας που διοργανώνεται για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης), με τον Βασίλειο Κωστέτσο να παθαίνει εγκεφαλικά με το που την είδε και να απασφαλίζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media με δύο απανωτές αναρτήσεις:

«Πώς μπορείς να καταστρέψεις την εικόνα σου μέσα σε ένα βράδυ! Πολύ απλά! Τολμώντας να διανοηθείς να φορέσεις και να πιστέψεις ότι είσαι μύθος… Δυστυχώς Κιμ… έστω και μετά από 60 χρόνια! Η Marilyn Monroe απέδειξε ότι ήταν είναι και θα είναι το απόλυτο θηλυκό κορμί! Και εσύ απέδειξες πώς ένα φόρεμα με ιστορία μπορεί, δυστυχώς, να μοιάζει με ένα φτηνό κομπινεζόν και πολλά άλλα… Η Μονρόε σε έβαλε στη θέση που σου αξίζει!» έγραψε στο πρώτο του post, αλλα μην μπορώντας να… ηρεμήσει επανήλθε με ένα δεύτερο ακόμη πιο καυστικό: «Κάποιες φορές! Κάποια πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος! Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ντροπή του συστήματος και “κατάντια” της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις έναν μύθο της απόλυτης γυναίκας με μια trash icon! Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν! Σώστεεε το φόρεμα! Σώστε τοοο! Και, από ό,τι έμαθα πριν από λίγο, έχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος! Που δεν είναι απλά μια βραδινή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή πρόεδρο της Αμερικής».

φ2 MERILYN 1

Η Κιμ Καρντάσιαν, όμως, παρά το κράξιμο που έφαγε και στην Αμερική, το έπαιζε τρελίτσα και σε δηλώσεις της παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει οκτώ κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου», ενώ για να το αναδείξει όσο το δυνατόν καλύτερα έγινε ξανθιά! «Αυτό είναι το φόρεμα της Μέριλιν. Είναι 60 ετών. Είχα την ιδέα να το φορέσω, να το δοκιμάσω. Ηρθε σπίτι μου με ένοπλους φρουρούς και γάντια. Το δοκίμασα και δεν μου έκανε. Επρεπε να χάσω οκτώ κιλά»!

Για την ιστορία, η Μέριλιν Μονρόε φέρεται ότι είχε πληρώσει 1.440 δολάρια για το φόρεμα και το 1999 οι διαχειριστές της περιουσίας της το πούλησαν σε δημοπρασία. Αλλαξε χέρια ξανά το 2016, όταν αποκτήθηκε αντί 4.800.000 δολαρίων από το Ripley’s Believe It Or Not Museum. Εκεί εκτίθετο, σε μαύρη γυάλινη προθήκη, με ελεγχόμενη θερμοκρασία 20 βαθμών Κελσίου και 40%-60% υγρασία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...