Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο φωτογράφος Ρον Γκαλέλα «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών

Τελευταίο «κλικ» για την «αδυναμία» του Ωνάση

Ο πιο διαβόητος paparazzo, τον οποίο φέρεται ότι συμπαθούσε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, αντίθετα με την Τζάκι Ο που τον έσερνε στα δικαστήρια απηυδισμένη από την ανελέητη παρακολούθησή του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Ο Ρον Γκαλέλα, ο κορυφαίος των κορυφαίων paparazzi που ήταν γνωστός ως «Ο νονός» της βιομηχανίας των «κλεμμένων», αδιάκριτων στιγμών από την προσωπική ζωή διασήμων, πέθανε στο σπίτι του στο Μόντβιλ του Νιου Τζέρσι.

Ο Ωνάσης αναγκάστηκε να ασχοληθεί με τον γεννημένο στη Νέα Υόρκη Γκαλέλα, όταν παντρεύτηκε τη χήρα του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, Τζάκι Κένεντι – Ωνάση. Ηταν ήδη γνωστό ότι ο φωτογράφος θα έκανε τα πάντα για να τραβήξει τη φωτογραφία των σταρ, που στη συνέχεια μοσχοπουλούσε σε εφημερίδες και περιοδικά. Ο Γκαλέλα είχε ομολογήσει ότι κρυβόταν πίσω από θάμνους και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή δωροδοκούσε πορτιέρηδες και οδηγούς σε λιμουζίνες.

Είχε παραδεχτεί επίσης ότι είχε εμμονή με την Τζάκι Ο. «Δεν είχα κοπέλα… Κατά κάποιον τρόπο ήταν το κορίτσι μου» παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το 2010 στο ντοκιμαντέρ «Smash his camera» («Σπάσε την κάμερά του»), ο τίτλος του οποίου βγήκε από την εντολή που λέγεται ότι είχε δώσει η Τζάκι στους σωματοφύλακές της, ώστε να «περιποιούνται» τον Γκαλέλα κάθε φορά που θα τον συναντούσαν. Αντίθετα, ο Αριστοτέλης Ωνάσης φέρεται ότι δεν ενοχλούνταν καθόλου από την «πολιορκία» του στην Τζάκι Ο, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1968 μέχρι τον θάνατό του το 1975. Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Ελληνας μεγιστάνας τον συμπαθούσε για το θράσος με το οποίο συμπεριφερόταν, ωστόσο την ίδια ώρα τα νεύρα της συζύγου του γίνονταν… τσατάλια.

Η κυρία Κένεντι – Ωνάση έφτασε σε τέτοιο σημείο απόγνωσης από το ανελέητο «κυνηγητό» του Γκαλέλα που τον έσυρε στα δικαστήρια. Το 1972 κατέθεσε μήνυση εναντίον του σε δικαστήριο των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον ότι έκανε τη ζωή της ανυπόφορη, σχεδόν αβίωτη με τη μόνιμη παρακολούθησή του. Η Τζάκι πρόσθεσε ότι, όταν του ζήτησε τον λόγο, εκείνος της απάντησε ότι είναι δικαίωμά του να κερδίζει τα προς το ζην με αυτές τις φωτογραφίες (του paparazzο).

Το δικαστήριο του απαγόρευσε να πλησιάζει την Τζάκι ή τα παιδιά της σε απόσταση μικρότερη των εννέα μέτρων. Ο Γκαλέλα παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα τέσσερις φορές τα επόμενα 10 χρόνια και καταδικάστηκε να πληρώσει στην Τζάκι 113.000 ευρώ. Τελικά συμφώνησαν να της δώσει 9.500 ευρώ και να αποποιηθεί του δικαιώματός του να τη φωτογραφίζει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...