Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου – Θα γίνει πατέρας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του διανύουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς περιμένουν το πρώτο της το παιδί.

Ο σεφ και η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του μωρού τους. Είναι μαζί δύο χρόνια και συνεργάζονται και στο ραδιόφωνο.

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον- και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο. Δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω, πάντως, πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία. Για μας είναι κάτι πολύ χαλαρό.

Δεν το σκεφτόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Επιπλέον, εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον και αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν τα πάντα προς τα έξω. Καλό είναι να κρατάμε στιγμές μας για μας, που μπορεί να είναι το ευτυχισμένο παρόν μας ή να γίνουν μια ανάμνηση στο μέλλον», είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα