Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Δέκα λαμπερά ζευγάρια που ετοιμάζονται για θερινό χορό του Ησαΐα

Από την Εύβοια έως την Κρήτη θα σημάνουν το φετινό καλοκαίρι οι γαμήλιες καμπάνες της showbiz.

Έπειτα από δύο χρόνια με περιορισμούς λόγω πανδημίας, πολλοί celebrities ετοιμάζονται τώρα να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους στη διάρκεια της ωραιότερης εποχής του χρόνου.

Κάποιους γάμους, μάλιστα, δεν τους περιμέναμε καν. Όπως αυτόν της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι, που θα είναι καλοκαιρινός μεν, πολιτικός δε. Όσο για τον θρησκευτικό τους; Έχουμε καιρό! Ίσως το επόμενο καλοκαίρι, μαζί με τα βαφτίσια, μια και φέτος η λίστα με τα ζευγάρια που παντρεύονται είναι μεγάλη…

3956 XRISTOS SANTIKAI LAOYRA NARGES 12122021 scaled

Στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα, που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Κρήτης, θα ενωθούν με τα γαμήλια δεσμά η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» πριν από περίπου δύο μήνες, το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και η εκρηκτική performer με τον γοητευτικό πολίστα θα έχουν κοντά του συγγενείς και φίλους, με τους οποίους επιθυμούν να μοιραστούν τη χαρά τους. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίδοντάς την στον γαμπρό.

f1 KONI METAXA KAPOTSIS

Τέσσερα χρόνια

Ο Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του Αναστασία Δεληγιάννη θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους, που μετράει ήδη σχεδόν τέσσερα χρόνια, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Εύβοια. Η επιλογή του μέρους δεν έγινε τυχαία, αφού πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, ο οποίος συμβιώνει ήδη κάτω από την ίδια στέγη με την εντυπωσιακή personal trainer.

f2 VRETOS

Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους, Αχιλλέα, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Ο ηθοποιός και η επιχειρηματίας αγαπημένη του μετρούν κοντά πέντε χρόνια κοινής πορείας, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους σε καθημερινή εφημερίδα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από αυτήν, πρόκειται να παντρευτούν στο Κορωπί.

f3 AVGOYSTIDIS KRASA

Έχοντας κάνει ήδη πολιτικό γάμο λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους, Ιάσονας, ο Κώστας Σόμμερ και η beauty expert Βαλεντίνη Παπαδάκη πρόκειται να «χτυπήσουν» εις διπλούν, κάνοντας θρησκευτικό γάμο και βάφτιση μαζί το φετινό καλοκαίρι. Ήταν μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός που έκανε την παραπάνω αποκάλυψη σε πρόσφατη συνέντευξή του, δίχως όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους.

f4 KOSTAS SOMMER

Υπερπαραγωγή

Μετά τον φαντασμαγορικό αρραβώνα τους στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, τόπο καταγωγής της Ιλάειρας Ζήση, η ίδια μαζί τον καλό της Μαυρίκιο Μαυρικίου ετοιμάζουν τώρα τον γάμο τους, που θα γίνει στην Κύπρο και ενδέχεται να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς στο νησί της Αφροδίτης. «Η ημερομηνία έχει κλειστεί. Στις 28 Αυγούστου παντρευόμαστε» ανακοίνωσε ο παραγωγός, ηθοποιός και τραγουδιστής σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, υποσχόμενος στους καλεσμένους τους ακόμη πιο glamorous στιγμές από εκείνες του αρραβώνα τους.

f5 MAYRIKIOU

Προτού παντρευτούν, ωστόσο, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα θα κάνουν τα γυρίσματα του νέου ταξιδιωτικού reality του Star «Asia Express», στο οποίο θα συμμετάσχουν μαζί με άλλα ντουέτα της showbiz. Μεταξύ αυτών και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη, οι οποίοι έχουν επίσης γάμο στην οικογένεια για το φετινό καλοκαίρι. Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Παππάς θα γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του Αννα Μπεζάν διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έτσι, όταν με το καλό τελειώσουν τα γυρίσματα του «Asia Express», ο γιος της Χριστίνας θα ντυθεί γαμπρός για τον πολιτικό γάμο τους. Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα γίνει στην Αθήνα ή στη Μύκονο.

f6 Άννα Ραφαέλα Μπεζάν Δημήτρης Παππάς

Η Μαριάννα Παινέση με τον Προκόπη Ζορπά, τέλος, αποφάσισαν επίσης να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με γάμο ορθόδοξο, έναν χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης τους. Η πρώην παίκτρια του «GNTM» και ο συνοδοιπόρος της στη ζωή θα τελέσουν γάμο και βάφτιση μαζί. Την αποκάλυψη έκανε το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας πως το διπλό μυστήριο θα τελεστεί στις αρχές Ιουνίου, ώστε να το συνδυάσουν με τα γενέθλια της κορούλας τους.

f7 Μαριάννα Παινέση ΠροκόπηςΖορμπάς

Ακόμη «κρύβουν» τους γαμπρούς

Τις νύφες τις ξέρουμε καλά, αφού είναι ωραίες, επιτυχημένες και διάσημες. Τους γαμπρούς, όμως, δεν τους έχουμε μάθει ακόμη. Δεν τους έχουμε δει καν! Τόσο η Δήμητρα Αλεξανδράκη όσο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τούς κρατούν καλά προφυλαγμένους από τα φώτα της δημοσιότητας. Οτιδήποτε άλλο, πάντως, σχετικό με τους επικείμενους γάμους τους οι δύο πρώην παίκτριες (πολλών και διαφόρων!) realities δεν παραλείπουν να το βγάζουν στη… φόρα μέσα από τα social media.

Η Ευρυδίκη, η οποία δέχτηκε γαμήλια πρόταση από τον σύντροφό της… δι’ αντιπροσώπου, ενώ συμμετείχε στο «Survivor», έδειξε πρόσφατα στους followers της το μονόπετρο που της χάρισε με το που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.

f9 PAPADOPOULOU

Από τη μεριά της, η Δήμητρα έχει δηλώσει πως θα κάνει τον γάμο της τον Σεπτέμβριο, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το (βασιλικό!) νυφικό της, αλλά όχι για το μέρος όπου θα τελεστεί το μυστήριο, ούτε φυσικά για τον γαμπρό… άγνωστο Χ.

f8 DIMITRA ALEKSANDRAKI

«Πρόβα νυφικού» παρά τις φήμες στον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Αρης Σοϊλέδης να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αντιμετωπίζοντας τις κακές (;) γλώσσες των συμπαικτών του που τον θέλουν να ήρθε κοντά μέσα στο παιχνίδι με την αποχωρήσασα Σοφιάνα Αβραμάκη, ωστόσο πίσω στην Ελλάδα η αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά δεν πτοείται και «τρέχει» τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, που -εκτός απροόπτου- θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτέμβριου. Η ίδια έχει διαλέξει ήδη το νυφικό της, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και τους κουμπάρους: Θα είναι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα και ο Απόστολος Ρουβάς με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κουμπαριά που συμφωνήθηκε στο «Survivor».

Δείτε επίσης: «Survivor»: Νέα «καρφιά» από Τάκη για τη σχέση Άρη – Σοφιάνας

f10 ANTONA SOILEDHS

Ο γάμος της πανελίστριας του Open και του ποδοσφαιριστή θα γίνει πιθανότατα σε κτήμα έξω από την Αθήνα, που έτυχε να ανακαλύψει ο Αρης πηγαίνοντας ο ίδιος ως καλεσμένος σε γάμο φίλων του. Ωστόσο αυτό θα κανονιστεί μόλις εκείνος βγει από το reality επιβίωσης, το ίδιο και η ακριβής ημερομηνία του μυστηρίου.

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...