Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Αννίτα Πάνια: «Το γάμο μου με τον Καρβέλα δεν τον διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικός άνθρωπος»

Η Αννίτα Πάνια καλεσμένη της εκπομπής «Τετ-α-τετ» αναφέρθηκε στον έρωτα και στον γάμο με τον Νίκο Καρβέλα.

«Στον Νίκο Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους.

Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο».

Όσο για τις εκπομπές και την καριέρα της είπε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ πως σκηνοθέτησα την καριέρα μου ή ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάζεις προς τα πίσω, βλέπεις πως έχουν περάσει 27 χρόνια και λες ‘αυτό τώρα πότε έγινε; χθες;

Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Στις εκπομπές έρχονταν άνθρωποι που δεν είχαν τηλεοπτική θέση. Δεν έφερνα ποτέ κανένα με το ζόρι. Δεν αισθάνομαι πως έχω κάνει κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα