Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον ερχομό του γιου του: «Αισθάνθηκα ολοκληρωμένος»

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας και κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Ο σεφ μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για τα πρώτα του συναισθήματα.

«Μακάρι να είναι τυχερός και υγιής αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα και αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα.

Όταν πήρα για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά αισθάνθηκα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα.  Έχω πει και στο παρελθόν πως θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Είναι προσωπική. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου, φυσικά, πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω.

Το προσωπικό όμως είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω.

Μόνο στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφό μου και έχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνστανίνο».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα