Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο Γκλέτσος στηρίζει δυναμικά την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μπροστάρη στον αγώνα για να ψηφιστεί σαρωτικά ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τον εαυτό του ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Μετά τον ρόλο του ως συνέδρου στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος συνεχίζει ως ψηφοφόρος και δυναμικός υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την εκλογή προέδρου στις 15 Μαΐου.

tsipras

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας κουβάλησε στην πλάτη του «αμαρτίες 50 ετών», όπως χαρακτηριστικά λέει, και τα κατάφερε. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους. Κυβέρνησε τη χώρα σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μεταπολίτευσης, άπειρος, χωρίς να φταίει, πήρε τη μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες του και μαζί με την έντιμη παρέα του πάλεψε με τα θηρία, έκανε λάθη, έφαγε το περισσότερο πολιτικό ξύλο, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και κατάφερε μέσα από αγωνίες, πίκρες και θυσίες των Ελλήνων να ρεφάρει για τη χώρα 50 χρόνων αμαρτίες. Παρέδωσε μια Ελλάδα με γεμάτα ταμεία, χωρίς Μνημόνια» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος.

Συμπλήρωσε, δε, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Την Κυριακή 15 Μαΐου δίνουμε ένα δυναμικό “παρών”. Ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο, τον συμμαθητή μας, τον συμφοιτητή μας, που πήγαμε στην πορεία, στο γλέντι, τον άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για τον λαό και να εγγυάται την εντιμότητα για όλους τους συνεργάτες του, χωρίς να υπάρχει τίποτα αδιευκρίνιστο». Ο Αποστόλης πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τίποτε αδιευκρίνιστο στην προσωπικότητά του.

Δεν συμφωνούν όλοι οι φίλοι του με αυτό. Πολλοί είναι βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του πρέπει να διορθώσουν πολλά… Η λάμψη, πάντως, του Αποστόλη τέθηκε ήδη στην «υπηρεσία» της ψήφου υπέρ του Αλέξη!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.





Μποζουκια Αθηνα