Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 2025

«5×5» Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα ακόμα νυχτερινό,...

Το «φαινόμενο» Μελίνα Κόντη στη μικρή οθόνη

Μπορεί η Μελίνα Κόντη να είναι στην πραγματικότητα μια...

«Kitchen Lab»: Συνταγές για την Τσικνοπέμπτη

Σήμερα και αύριο με «Kitchen Lab» και τα πιο...

Κρίση στη σχέση των Βλάχου και Εξηνταβελώνη!

Χωριστά ξυπνούν τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Εξηνταβελώνη και...

Ο Γκλέτσος στηρίζει δυναμικά την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μπροστάρη στον αγώνα για να ψηφιστεί σαρωτικά ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τον εαυτό του ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Μετά τον ρόλο του ως συνέδρου στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος συνεχίζει ως ψηφοφόρος και δυναμικός υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την εκλογή προέδρου στις 15 Μαΐου.

tsipras

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας κουβάλησε στην πλάτη του «αμαρτίες 50 ετών», όπως χαρακτηριστικά λέει, και τα κατάφερε. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους. Κυβέρνησε τη χώρα σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μεταπολίτευσης, άπειρος, χωρίς να φταίει, πήρε τη μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες του και μαζί με την έντιμη παρέα του πάλεψε με τα θηρία, έκανε λάθη, έφαγε το περισσότερο πολιτικό ξύλο, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και κατάφερε μέσα από αγωνίες, πίκρες και θυσίες των Ελλήνων να ρεφάρει για τη χώρα 50 χρόνων αμαρτίες. Παρέδωσε μια Ελλάδα με γεμάτα ταμεία, χωρίς Μνημόνια» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος.

Συμπλήρωσε, δε, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Την Κυριακή 15 Μαΐου δίνουμε ένα δυναμικό “παρών”. Ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο, τον συμμαθητή μας, τον συμφοιτητή μας, που πήγαμε στην πορεία, στο γλέντι, τον άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για τον λαό και να εγγυάται την εντιμότητα για όλους τους συνεργάτες του, χωρίς να υπάρχει τίποτα αδιευκρίνιστο». Ο Αποστόλης πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τίποτε αδιευκρίνιστο στην προσωπικότητά του.

Δεν συμφωνούν όλοι οι φίλοι του με αυτό. Πολλοί είναι βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του πρέπει να διορθώσουν πολλά… Η λάμψη, πάντως, του Αποστόλη τέθηκε ήδη στην «υπηρεσία» της ψήφου υπέρ του Αλέξη!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παίκτρια του Survivor τρύπωσε στον γάμο πασίγνωστου αθλητικού ζευγαριού! Όλο το παρασκήνιο

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που εύχεσαι να μη...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Δικηγόρος βάζει μπλόκο στο νέο επίθετο της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων δεν αποκλείεται να βρεθούν οι...