Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Νάντια Κοντογεώργη – Αφροδίτη Λιάντου: Συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί

«Mamma mia»... again

Η παράσταση του καλοκαιριού είναι γεγονός, με τη σκηνοθέτιδα των μιούζικαλ και των μεγάλων επιτυχιών «Matilda», «Οικογένεια Ανταμς», «Jesus Christ Superstar» Θέμιδα Μαρσέλλου να φέρνει ξανά το καλοκαίρι στο σανίδι το θρυλικό «Μamma Mia», με έναν λαμπρό θίασο ηθοποιών, χορευτών αλλά και μουσικών.

Η παράσταση, που σημείωσε τεράστια επιτυχία πριν από λίγα χρόνια (συγκεκριμένα το 2016) στοθέατρο Ακροπόλ, με τη Δέσποινα Βανδή στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται ξανά αυτό το καλοκαίρι να χαρίσει στο θεατρόφιλο κοινό μαγικές στιγμές, σε συνδυασμό με τις υπέροχες μελωδίες των Abba.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, τον οποίον στη θρυλική ταινία ενσάρκωνε η αξεπέραστη Meryl Streep, θα υποδυθεί η Νάντια Κοντογεώργη (η οποία μπορεί να μην το πολυείχε με την παρουσίαση στην κρατική τηλεόραση, αλλά στην υποκριτική σκίζει)! Το ντεμπούτο της θεατρικά θα κάνει και η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία φέτος μας συστήθηκε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μυρτάλης Βρεττάκου στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Συγκεκριμένα θα τη δούμε στον ρόλο της Sophie, της μοναχοκόρης της Donna. Τις κολλητές φίλες της Donna, την Tanya και τη Rosie, θα υποδυθούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντίστοιχα, ενώ τους ρόλους του Sam, του Harry και του Bill θα υποδυθούν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Ιβάν Σβιτάιλο και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Η θρυλική παράσταση θα φιλοξενηθεί το φετινό καλοκαίρι στη σκηνή Garden by Christmas Theater στο Γαλάτσι, με τις πρόβες να έχουν ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς, καθώς πρόκειται για ένα υπερθέαμα που συνδυάζει πρόζα, χορό και τραγούδι ταυτόχρονα.

Μάλιστα, το σκηνικό της παράστασης θα θυμίζει τη Σκόπελο, όπου πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα της ταινίας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα