Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Ο Αλβέρτος του Μονακό δίνει 12.000.000 ευρώ τον χρόνο στη Σαρλίν για τα καθήκοντά της

Πριγκίπισσα με το… ζόρι παραμένει η Σαρλίν του Μονακό, η οποία, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, εισπράττει 12.000.000 ευρώ ετησίως από τον Αλβέρτο για να ασκεί τα καθήκοντά της στο πριγκιπάτο.

Το περιοδικό «Voici» αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του ότι ο 64χρονος μονάρχης έχει υπογράψει ένα άκρως απόρρητο συμβόλαιο με τη σύζυγό του, το οποίο προβλέπει να της καταβάλλει κάθε χρόνο το ποσό αυτό για να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, στην προσπάθειά του «να την κρατήσει δίπλα του στα δημόσια events». Η κίνησή του αυτή ήρθε μετά την επιστροφή της στο Μονακό, ύστερα από σχεδόν ένα έτος παραμονής της στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, και μετά την ολιγόμηνη παραμονή της στην Ελβετία για περαιτέρω θεραπείες.

«Η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε έτσι. Εβαλε τον σύζυγό της να υπογράψει ένα άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο», στους όρους του οποίου περιλαμβάνεται η καταβολή 12.000.000 ευρώ από μέρους του ετησίως. Το δημοσίευμα του «Voici» έρχεται να επιβεβαιώσει και το βελγικό «Paris Match», το οποίο αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Αλβέρτος πληρώνει ένα αξιοσέβαστο ποσό την πριγκίπισσα για να εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσια events». Μεταξύ των εκδηλώσεων στις οποίες οφείλει -βάσει συμβολαίου- να παρίσταται η Σαρλίν είναι το Grand Prix της Formula 1 στις 29 Μαΐου και ο φιλανθρωπικός Χορός των Ρόδων, που μετατέθηκε από τις 19 Μαρτίου στις 8 Ιουλίου φέτος.

Το παλάτι του Μόντε Κάρλο αρνείται να σχολιάσει συγκεκριμένες οικονομικές συμφωνίες, ωστόσο καταβάλλει περισσότερα από 40.000.000 ευρώ ετησίως για την κάλυψη των τρεχόντων εξόδων του θεσμού. Τα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας δεν είναι «μισθωτοί» αξιωματούχοι, γεγονός που σημαίνει ότι η Σαρλίν εξαρτάται από τον Αλβέρτο για τα δικά της έξοδα.

«Φυσικά η πριγκίπισσα απολαμβάνει μεγάλα προνόμια, όμως τα μετρητά δεν είναι εγγυημένα. Εχει περάσει δύσκολο διάστημα, επομένως είναι λογικό να προσπαθήσει να εξασφαλίσει στον εαυτό της ένα εγγυημένο εισόδημα» σχολιάζει στην «Daily Mail» πηγή από το παλάτι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα