Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Survivor»: Αμετανόητη η Σοφιάννα για Καραγκούνια: «Δεν αναιρώ τα όσα είπα»

Η πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάννα Αβραμάκη έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It».

ες 1

Μίλησε για όλα τα θέματα που προέκυψαν μέσα από το reality επιβίωσης και απασχόλησαν πολύ το κοινό. Συγκεκριμένα μίλησε για την στάση της απέναντι στον μισθοφόρο Τάκη Καραγκούνια, την Ασημίνα Χατζηανδρέου που κάποτε έκαναν και κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, την όλη κατάσταση – παρεξήγηση θα έλεγε κανείς – με τον ποδοσφαιριστή και σύντροφο της Μαρίας Αντωνά Άρη Σοϊλέδη αλλά και την πρόσφατη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη που την είχε χαρακτηρίσει ουρά!

EW 6

Για την ένταση που είχε με τον Τάκη ανέφερε πως «με τον Τάκη είχα φτάσει στα όριά μου. Δεν μετανιώνω όμως, γιατί θεωρώ ότι αυτά τα ειλικρινή ξεσπάσματά μου, φανέρωναν και όλο αυτό που βιώνουμε εκεί μέσα. Στο σκηνικό με τον Τάκη, δεν αναιρώ τα όσα είπα. Ο Τάκης μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, έλεγε ότι φέρνω ήττες επειδή έχω ψυχολογικά.

Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς. Σε εμένα δεν το έκανε τόσο συχνά, γιατί μάλλον δεν τον έπαιρνε. Θεωρώ ότι έχει εκθέσει τον εαυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό».

Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την παρεξήγηση με τον Σοϊλέδη ανέφερε ότι « Όταν μάθαμε για όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στις συνεντεύξεις του, πέσαμε από τα σύννεφά, εγώ δεν πίστευα ότι κάποιος θίξει αυτό το θέμα, ειδικά όταν μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ένας άνθρωπος ο οποίος ετοιμάζεται για γάμο.

Και για εμένα όμως, δεν ήταν λιγότερη η ευθύνη, με έθιξε πάρα πολύ αυτό…Κάποια στιγμή μετά από έναν αγώνα ο Άρης είχα χαθεί και μάζεψα όλη την ομάδα και τους είπα πως κάποιοι έχουν μιλήσει για εμένα και τον Άρη. Τους ρώτησα αν έχουν δει κάτι πονηρό ανάμεσά μας και είπαν όλοι όχι. Μόνο ο Κωνσταντίνος το παραδέχτηκε. Η οικογένεια μου το πήρε πολύ σοβαρά όλο αυτό που έγινε»

240405463 236181131740094 2114529308548362474 n

Στην παρεξήγηση αυτή ανεπλάκη και η κάποτε φίλη της Ασημίνα παραδέχοντας το φλερτ μεταξύ Σοφιάνας και Σοϊλέδη. Και σε αυτό η παίκτρια του Survivor απάντησε λέγοντας ότι «καταλαβαίνω ότι η παραδοχή της Ασημίνας για τις φήμες του φλερτ μου με τον Άρη, έχει άλλη βαρύτητα από τη στιγμή που ήμασταν τόσο κοντά. Δεν γνώριζα αυτά που είχε πει η Ασημίνα και στενοχωρήθηκα πολύ όταν τα είδα. Υπήρξαμε στήριγμα η μία για την άλλη και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα που αναρωτιέσαι υπήρξαμε φίλες; Ξέρει πολλά προσωπικά μου και προτίμησε να πει κάποια ψέματα που δεν θεωρώ ότι την τιμά να λέει ψέματα».

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστη το story του Χρήστου Δάντη στο οποίο την χαρακτήρισε «ουρά»! «Πρόλαβαν να μου το στείλουν πάρα πολλοί. Δε μου άρεσε η λέξη που χρησιμοποίησε. Το να αποκαλείς έναν άνθρωπο ουρά είναι πάρα πολύ άσχημο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στήριξε με τον τρόπο του την αγαπημένη του.

Ίσως με έναν αθέμιτο τρόπο. Αλλά οκ, αν αισθάνεται ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, καλώς έκανε και έπραξε έτσι. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ και το όνομα του και την καριέρα του. Πάρα πολύ μου είπαν γιατί δεν ανέβασα κάτι και δεν το σχολίασα. Τον Άρη τον στηρίζω γιατί τον πολεμούν. Δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει. Αυτό σας το λέω πάρα πολύ μπέσα» δήλωσε η Σοφιάννα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...