Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Η Λένα Παπαληγούρα στην παιδική χαρά με τους γιους της

Η Λένα Παπαληγούρα βγήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε στην παιδική χαρά με τους γιους της.

Αμακιγιάριστη, ντυμένη σπορ έπαιξε με τους γιους της και έγινε για λίγο και εκείνη μικρό παιδί. «Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Έλεγα πάντα ότι οι γάμοι κι όλα αυτά, δεν είναι τίποτα. Τώρα όμως, όχι μόνον θέλω γάμο, αλλά και με παπά, όλα κανονικά.

Κάπου έγραψαν, και πέθανα στο γέλιο, ότι “η Παπαληγούρα παντρεύεται με παπά και κουμπάρα την Παππά”. Η Ιωάννα μου γνώρισε τον Άκη, που είχε έρθει να δει παράσταση. Ναι, όταν συνάντησα τον Άκη αισθάνθηκα ότι αυτό είναι κάτι άλλο. Ένιωσα πολύ οικεία, αμέσως.

Είμαι του μεγάλου έρωτα, και μόνον. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, έχω μια τάση προς την απαισιοδοξία και τη ματαιότητα, και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις, είναι οι σχέσεις, το να μοιράζεσαι τη ζωή», είχε πει σε συνέντευξή της στο bovary.gr στο παρελθόν.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα