Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ελενα Σπανού: Από τα catwalks στην… εκκλησιαστική τέχνη!

Το top model των 80s και 90s έγινε αγιογράφος

Για περίπου δύο δεκαετίες πόζαρε αμέτρητες ώρες στα φωτογραφικά πλατό του Τάκη και του αξέχαστου Ντίνου Διαμαντόπουλου και έκανε άπειρα χιλιόμετρα διασχίζοντας την πασαρέλα στις επιδείξεις του Μιχάλη Ασλάνη και του Billy Bo.

Η Ελενα Σπανού, μαζί με την Μπέλλα Αδαμοπούλου και τη Λάουρα Χατζηβαγγέλη, ήταν από τις αγαπημένες του κοινού, σε μια εποχή που το επάγγελμα του μανεκέν και του φωτομοντέλου ήταν στην ουσία ανεπάγγελτο στον χώρο της μόδας, καθώς απουσίαζε η σημερινή υποδομή. Με έναν σάκο στο χέρι, ο οποίος είχε μέσα τα πάντα, από καλτσόν και παπούτσια μέχρι γάντια και ψεύτικες βλεφαρίδες, τα κορίτσια έτρεχαν σαν τρελά, νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, από επίδειξη σε επίδειξη και από φωτογράφιση σε φωτογράφιση, αλλάζοντας εκατοντάδες ρούχα για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Μπορεί να μην κέρδιζαν εκατομμύρια, αλλά το κασέ τους για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής ήταν αρκετά υψηλό, αφού οι «καλές» ήταν ελάχιστες και περιζήτητες.

Η καριέρα της Ελενας Σπανού άρχισε εντελώς τυχαία στα 17 της χρόνια από τα καλλιστεία του 1977, στα οποία μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς, αλλά έγινε τέτοιος ντόρος γύρω από το όνομά της και την εις βάρος της αδικία, που από το επόμενο κιόλας πρωί άρχισε να δουλεύει ως επαγγελματίας μοντέλο. Αγαπημένη και μούσα των σχεδιαστών Πολατώφ, Χρήστου Μαΐλλη και αργότερα του Νικόλα Μαυρόπουλου, η ωραία Ελενα, μόλις σταμάτησε το modeling, στο τέλος της δεκαετίας των 90s, δημιούργησε την πρωτοποριακή σχολή Charm School, μεταδίδοντας στα νέα παιδιά τις γνώσεις και την εμπειρία της. Με έναν σύντομο γάμο, ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της και λίγους αλλά πολύ δυνατούς δεσμούς, παραμένει σήμερα γοητευτικότατη.

Τα τελευταία χρόνια η βαθιά πίστη και η θρησκευτική της συνείδηση την οδήγησαν στην τέχνη της αγιογραφίας, ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές και τις πνευματικές αναζητήσεις της. Διαπρέπει στον χώρο της εκκλησιαστικής τέχνης και οι εικόνες της φιγουράρουν σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.