Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Με κλάματα πήγαινε στη δουλειά η Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Σας παρακαλώ απαλλάξτε με»

Αρκετά αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη που έδωσε η Αλεξάνδρα Δουβαρά στην εκπομπή «Κυψέλη».

Μίλησε για τις επαγγελματικές συνεργασίες που έχει κάνει και δεν έχουν πάει τόσο καλά με αποτέλεσμα να πηγαίνει στην δουλειά με κλάματα.

«Υπήρχε μία περίοδος που είχα άρνηση να βγω στον αέρα, με συνεργασίες που είχα δύο φορές στη ζωή μου, η μία εδώ στην ΕΡΤ και η άλλη πολύ πριν έρθω εδώ στην ΕΡΤ, πιτσιρίκα, που μου “φόρεσαν” την εκπομπή, δεν ρωτήθηκα και δεν πήγε καλά αυτή η συνεργασία. Ερχόμουν στη δουλειά και έκλαιγα.

Ήταν σχεδόν μια σεζόν, έλεγα “σας παρακαλώ απαλλάξτε με, αφού δεν θέλει ο άνθρωπος”. Γι αυτό λέω πόσο σημαντικό είναι η χημεία μεταξύ των ανθρώπων… Είχε αντίκτυπο και στην προσωπική μου ζωή αυτό το πράγμα. Είχα νεύρα, τα έβγαζα, με άγχωνε πάρα πολύ γιατί ήμουν και τελειομανής. Με ανάγκαζε η συνεργασία αυτή να γίνω πολύ ανταγωνιστική, ήταν το αίσθημα της επιβίωσης».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα