Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

Ενοικιαστήριο στο «χρυσό παλατάκι» της Πατούλη

2.000€ τον μήνα για όποιον θέλει τη μεζονέτα των 280 τ.μ.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύει το σάιτ Spitogatos, αλλά και από την έρευνα της «Espresso» σε μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων, το σπίτι που κλέβει την παράσταση και βγάζει μάτι για τη χλιδή του ανήκει στη Μαρίνα Πατούλη, πρώην σύζυγο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ενοικιάζεται αντί 2.000€ τον μήνα.

Αν και στην αγγελία, ως είθισται, δεν αποκαλύπτεται το όνομα της ξανθιάς ιδιοκτήτριάς του, το «χρυσό παλατάκι» είναι από μόνο του διάσημο και αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει φωτογραφηθεί πάρα πολλές φορές και έχει αναρτηθεί στα social media από τον ίδιο τον Γιώργο Πατούλη και τη Μαρίνα Πατούλη, και δεν ξεχνιέται με τίποτα για το μοναδικό και ξεχωριστό στιλ του.

Όπως αναφέρει η αγγελία, πρόκειται για μεζονέτα 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, στην περιοχή της Πεύκης, πολυτελής και ανακαινισμένη, πρώτου ορόφου και δύο επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Στο σπίτι επιτρέπονται τα κατοικίδια, καθώς είναι γνωστά η ευαισθησία και ο αγώνας της Μαρίνας Πατούλη για τα αδέσποτα.

Την παράσταση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της αγγελίας, κλέβουν η βασιλική, μαρμάρινη εσωτερική σκάλα και το master room, περίπου 40 τ.μ., με δικό του τζάκι, βεστιάριο και πολύ μεγάλο μπάνιο.

Στην κρεβατοκάμαρα, μάλιστα, έχουν παραμείνει οι βαριές με τα ριντό κουρτίνες, τα χειροποίητα περσικά χαλιά, αλλά και το king size κρεβάτι του πρώην ζεύγους, τα οποία παραμένουν στο σπίτι, αν φυσικά τα επιθυμούν όλα αυτά οι νέοι του ενοικιαστές.

Σε αυτό το σπίτι λοιπόν με την κλασική αισθητική και τις κιτς χρυσαφένιες πινελιές το ζεύγος Πατούλη έζησε για πολλά χρόνια μια ευτυχισμένη ζωή (μέχρι που έσκασαν οι θύελλες) με τον γιο του και στους καναπέδες του φωτογραφήθηκαν πολλοί διάσημοι, αλλά και η γλυκιά, αείμνηστη μητέρα του περιφερειάρχη Αττικής.

patoylis

Σύμφωνα με τις παλιές φωτογραφίες που ανέβαζε το ζεύγος στο Instagram, από το σαλόνι μέχρι και την κουζίνα κυριαρχούν το χρυσό χρώμα και οι μπεζ λεπτομέρειες σε συνδυασμό με τους βασιλικούς καναπέδες και την κλασική τραπεζαρία σε ανοιχτόχρωμο ξύλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξωστρεφής Μαρίνα Πατούλη είχε αναρτήσει αρκετά στιγμιότυπα από τις στιγμές που μαγείρευε στην κουζίνα της, αλλά και δίπλα στο πιάνο της, θέλοντας να μοιραστεί με τις φαν της ανέμελες οικογενειακές στιγμές…

pmarinaatouli

Το ζεύγος Πατούλη μπορεί να πήρε μεγάλη δημοσιότητα και για το πολυσυζητημένο διαζύγιό του, αλλά ήρθε σε διάσταση και τελικά χώρισε – όχι στο σπίτι της Πεύκης, αλλά στο σπίτι που είχαν νοικιάσει και έμεναν στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Όπως φημολογείται, το «χρυσό παλατάκι» στην Πεύκη έμεινε στην κατοχή και την ιδιοκτησία της Μαρίνας Πατούλη και μετά τον χωρισμό της από τον περιφερειάρχη Αττικής. Αν και πλέον οι σχέσεις τους είναι άριστες για χάρη και του μοναχογιού τους, καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Ο περιφερειάρχης Αττικής πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του με εκατοντάδες καλεσμένους σε γνωστό εστιατόριο στο City Link, που πολλοί το χαρακτήρισαν «προεκλογικό πάρτι», με βομβαρδισμό μηνυμάτων σε φίλους και γνωστούς, ενώ η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς το καλοκαίρι με την πολυτελή μπουτίκ ρούχων που ανοίγει σύντομα στη Μύκονο, με την ονομασία Princess Marina.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...