Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ έκλαιγα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, για την υγεία του πατέρα της, για την εμπειρία της με τους παπαράτσι και την δημοσιότητα και για την ψυχοθεραπεία.

Αναλυτικότερα, για την οικογένειά της δήλωσε «Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, το ίδιο και ο Παναγιώτης, ο οποίος λείπει πολλά βράδια από το σπίτι, πρακτικά αυτό μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Συναισθηματικά δημιουργείται μία απόσταση για την οποία πρέπει να ξαναβρίσκεσαι με τον άλλο και να το ξαναδουλεύεις. Τα παιδιά είναι διαρκής αγώνας. Θέλω να είμαι συνεχώς παρούσα, οι μαμάδες έχουμε και ενοχικό σύνδρομο, εγώ προσωπικά είμαι φουλ ενοχική. Ο Μάξιμος και ο Κίμωνας είναι γλυκά, καταπληκτικά παιδιά, είμαι υπερήφανη γι’ αυτά, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά, είμαστε πολύ δεμένοι, τους έχω θηλάσει και μεγάλο διάστημα, ένα χρόνο τον Μάξιμο και σχεδόν δυο χρόνια τον Κίμωνα».

Όσον αφορά τον πατέρα της είπε πως «Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια, πέρασα δύσκολα, συνέβησαν πολλά και με την υγεία του πάτερα μου και σε προσωπικό επίπεδο. Με το θέμα της υγείας του πατέρα μου, κλείνουμε ένα χρόνο που μας ζορίζει, είχαμε μία έξαρση τον Ιανουάριο.»

Για την ψυχοθεραπεία αναφέρει «Έχω κάνει σπαστά ψυχοθεραπεία, ξεκίνησα 25 χρονών, είχα μέσα μου κάτι έντονο που έπρεπε να διαχειριστώ, να θέσω όρια. Πνίγομαι και αδυνατώ να βάλω τα όρια μου αποστομωτικά, λειτουργικά και πρακτικά, σε πολλές φάσεις τα θέλω των άλλων ήταν πάνω από τα δικά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου, όταν ήμουν μικρή, είναι κάτι που κουβαλάω ακόμη, κάποιες στιγμές ήταν τραυματικές».

Τέλος, μίλησε και για την εμπειρία της με τους φωτογράφους και την δημοσιότητα και ανέφερε «Σήμερα είμαι cool με τη δημοσιότητα, άλλα για ένα διάστημα μου έκαναν τη ζωή πολύ δύσκολη. Στον γάμο μας στη Δονούσα μπήκε στην εκκλησία φωτογράφος και νομίζαμε πως ήταν φίλος που τραβούσε. Μου την έστηναν έξω από το σπίτι, έκαναν φωτομοντάζ, έβαζαν αλλού κάδους, άλλου δέντρα, για να βάλουν ότι βγήκα με τον τάδε από το σπίτι.

Έπαιρναν έμενα, έπαιρναν τον τάδε και μας κολλούσαν μαζί, έλεγα “δεν είναι δυνατόν αφού εγώ δε βγήκα από το σπίτι, γιατί άλλαξε θέση ο κάδος και το δέντρο”. Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτά όλα ήταν για καταγγελία με το metoo. Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;”.

Σε εξώφυλλα έβαζαν απαράδεκτους τίτλους πράγματα που δεν είχα πει ποτέ, με παρουσίαζαν ως άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να έχω σχέση. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν σε φάση που έλεγα “για ποιά ακριβώς μιλάνε; Ποιά είναι αυτή η κοπέλα;”, αλλοίωναν πλήρως τα λεγόμενα μου. Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα δεν θέλω άλλα δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά και έπρεπε να μιλήσω».




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα