Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025

Η Μαίρη Σαατσάκη μιλάει στην «Espresso» για τη νέα εκπομπή της και...

Νέες τηλεοπτικές περιπέτειες για τη Μαίρη Σαατσάκη μέσα από...

Πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο της Evgenia!

Ντουέτο-έκπληξη της Κατερίνας Στανίση με την Evgenia στο remake...

Παράσταση στο «Τζένη Τζένη» με καλεσμένους παιδιά ηθοποιών

Ένα διαφορετικό σκηνικό στήθηκε στο φουαγέ του ιστορικού θεάτρου...

Δωρεά από την Πάρις Χίλτον σε πυρόπληκτους

Η Πάρις Χίλτον, που είδε το σπίτι της στο...

Πυρπασόπουλος – Μαζωνάκης: Περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ

Τα φλας άστραψαν επάνω στον Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ Καννών.

Λίγο καιρό αφότου έγινε πατέρας, ο Ελληνας ηθοποιός βίωσε νέες μεγάλες συγκινήσεις, τούτη τη φορά στην Κρουαζέτ, όπου πόζαρε στους εκατοντάδες φωτογράφους που βρίσκονται εκεί για την κορυφαία κινηματογραφική διοργάνωση στην Ευρώπη. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συμμετοχή του στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τίτλο «Crimes of the future», η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα και  έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα στο πλαίσιο του διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ, τραβώντας το ενδιαφέρον του κοινού και των κριτικών. Φορώντας ένα μαύρο σμόκιν, ο 47χρoνος ηθοποιός έγινε ένα με το πλήθος των celebrities που έχουν κατακλύσει αυτές τις μέρες την παραθαλάσσια πόλη της Γαλλίας, σουλατσάροντας στο κόκκινο χαλί, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με τους συντελεστές της ταινίας που παίρνει μέρος.

Ανάμεσά τους ήταν η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Βίγκο Μόρτενσεν, η Λέα Σεϊντού, η Ντενίς Καπέτσα, η Νάντια Λιτς, ο Ντον Μακκέλαρ, ο παραγωγός Ρόμπερτ Λάντος, ο Σκοτ Σπίντμαν και η Λίχι Κορνόφσκι. Ο Γιώργος, φυσικά, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media από την ξεχωριστή αυτή περίσταση, ποζάροντας τόσο με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, ο οποίος τον σκηνοθέτησε, όσο και με τον Βίγκο Μόρτενσεν, o οποίος ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας.

Στην ταινία «Crimes of the future», που είναι ένα sci-fi θρίλερ και διαδραματίζεται σε ένα κάπως μακρινό μέλλον, με την ανθρωπότητα να μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον και το ανθρώπινο σώμα να υφίσταται μετασχηματισμούς και μεταλλάξεις, ο Eλληνας ηθοποιός ενσαρκώνει τον δρα Νασατίρ. Το φιλμ του Κρόνενμπεργκ διαγωνίζεται για το μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης, δηλαδή τον Χρυσό Φοίνικα, και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, χθες το βράδυ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ και ακόμη ένας Ελληνας, ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ως γνωστόν, ο δημοφιλής τραγουδιστής συμμετέχει στην ταινία μικρού μήκους της Εύης Καλογηροπούλου «Στον θρόνο του Ξέρξη», η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από ανάθεση του Onassis Culture.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «μαντάμ» Μάρθα και o σταρ της μπάλας

Η ξανθιά «βρόμικη Μάρθα» είναι η βραβευμένη «Αστυνόμος της...

Στο σφυρί το σπίτι του Μάκη Χριστοδουλόπουλου στην Κηφισιά

Δεν μπήκε με το… δεξί το νέο έτος για...

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για νεαρή εξαιτίας του Αφρικανού εραστή της

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν είχε δει μια...

Τσίπρας family για σκι στο «Ασπεν της Ευρώπης»

Το Κίτσμπουελ, το διάσημο ski resort της Αυστρίας, μπορεί...

Πού «τσάκωσε» η «Espresso» τους Λαζόπουλο – Γεωργούλη

Μια σπάνια κοινή έξοδο έκαναν ο Αλέξης Γεωργούλης και...

Ο Μάνος το έχει «δίπορτο» και έχει χάσει την… μπάλα

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να ευχηθώ, Σούζη. Για μένα...

Αποκαλύπτονται σιγά σιγά τα… καμώματα του καθηγητή που ασέλγησε στη 14χρονη στον Αλιμο

Ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα γονέων, αλλά και μαθητών...