Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Ράγισε καρδιές» το ποστ της Δανάης Μπάρκα: «Ξέρεις ότι μου λείπεις. Ξέρεις ότι μιλάμε στις φωτογραφίες σου;»

Η Δανάη Μπάρκα «ράγισε καρδιές» με το συγκινητικό μήνυμα που έγραψε στο Instagram για τη συμπλήρωση επτά χρόνων από τον χαμό του παππού της που λάτρευε.

Δημοσίευσε φωτογραφία του στη σελίδα της και έγραψε: «Η «μαύρη» μέρα. 7 χρόνια. Αν κάποιος με ρωτήσει ποτέ έφυγε ο παππούς μου θα πω μάλλον πέρυσι ή πρόπερσι. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι πέρασαν 7 χρόνια. Μιλάω για εκείνον, κλαίω για εκείνον, υποφέρω για εκείνον και κυρίως κάνω -ακόμα- πολλά για εκείνον. Για να νιώθει περήφανος από όπου είναι για μένα. Για να μην θεωρήσει ποτέ ότι τον ξέχασα. Για να κάνει τον γύρο του κόσμου η ιστορία του και να μάθουν όλοι τι σημαίνει ένας παππούς να λατρεύει την εγγονή του και το αντίστροφο.

Δεν θα υπάρξει φορά που θα τον αναφέρω και δεν θα τρέμει η φωνή μου. Δεν θα υπάρξει μέρα που θα θυμηθούμε με την γιαγιά ιστορίες και δεν θα κλάψουμε. Δεν θα υπάρξει φορά που δεν θα χαμογελάσουν οι άνθρωποι όταν ακούσουν ιστορίες από τον παππού μου.

Τον παππού τον Ανδρέα. Τον άνθρωπο που ομόρφυνε τα χρόνια της ζωής μου όσο τον είχα. Τον άνθρωπο που με πήγαινε σχολείο κάθε πρωί. Τον άνθρωπο που έκανα κοπάνες και με πήγαινε στον εθνικό κήπο να ταΐσουμε πάπιες, αφού πρώτα μου έπαιρνε «κοκοροπιτα» (δηλαδή τυρόπιτα) από τον Θανάση τον φούρναρη της γειτονιάς.. Τον άνθρωπο που πηγαίναμε να πάρουμε λουλούδια έκπληξη για την γιαγιά. Τον άνθρωπο που 3 μήνες στο νοσοκομείο δεν μου άφησε το χέρι καμία μέρα και που με έβαζε να «φροντίζω» κι όλους τους ανθρώπους στον ίδιο όροφο αν αργούσαν να έρθουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους. Τον παππού μου.

Τον παππού μου που η μυρωδιά και η φωνή του δεν θα διαγραφούν ποτέ από το κεφάλι μου. Τον παππού μου που τραγουδούσαμε όλη μέρα κι όλη νύχτα και πάντα έλεγε «να είμαστε καλοί άνθρωποι». Παππού μου, ξέρεις ότι σ αγαπάω Ε; Ξέρεις ότι μου λείπεις. Ε; Ξέρεις ότι μιλάμε στις φωτογραφίες σου Ε;

Αν δεν τα ξέρεις, μάθε τα! Σ’ αγαπάω. #ποντίκω».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...