Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασαν στη Σαντορίνη την πρώτη επέτειό τους

Ερωτική απόδραση το Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο!

Το ταιριαστό, ομολογουμένως, ζευγάρι της showbiz συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης, κι έτσι πέταξε μέχρι τη Σαντορίνη για χάρη του ερωτά του, που είναι σκέτο ηφαίστειο!

Το love story τους ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, με τις φήμες να πάνε και να έρχονται στα καλλιτεχνικά στέκια, παρόλο που και οι δύο απέφευγαν να πουν δημοσίως το παραμικρό!

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε στην Αρεόπολη Λακωνίας, με το ζευγάρι να επιβεβαιώνει τη σχέση του με μια τρυφερή ανάρτηση.

Πλέον είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους καθώς έχουν περάσει πολλά μαζί και όμορφα αλλά και δύσκολα και αυτά τους έφεραν πιο κοντά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.