Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι της Πατούλη στη Μύκονο και άρπαξαν τα… νυφικά κοσμήματα

Τίποτα δεν έχει μείνει πλέον στη Μαρίνα Πατούλη για να της θυμίζει το παρελθόν της στο πλευρό του τέως συζύγου της, περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη!

Ακόμη και τα πανάκριβα κοσμήματα του γάμου τους, αξίας 3.900 ευρώ, έκαναν «φτερά» μαζί με μετρητά ύψους 8.500 ευρώ που φύλαγε η τέως δημοτική σύμβουλος Πεύκης στο σπίτι της στη Μύκονο, το οποίο διέρρηξαν θρασύτατοι «ποντικοί»!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διάρρηξη έγινε αργά τη νύχτα του Σαββάτου, όταν οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, η οποία είχε βγει βόλτα με φίλους της, για να εισβάλουν στο σπίτι της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Αμέσως μετά οι διαρρήκτες -που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε οργανωμένη σπείρα Αλβανών κακοποιών, η οποία έχει ρημάξει τα πολυτελή σπίτια στο «νησί των ανέμων»- άρχισαν να ψάχνουν σε όλους τους χώρους, φτάνοντας και στη «χρυσή» λεία, την οποία άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν η «princess» Μαρίνα επέστρεψε στο σπίτι της ανακάλυψε έντρομη ότι είχε παραβιαστεί και έλειπαν 8.500 ευρώ, όλα τα χρυσαφικά του γάμου της και ένα κλειδί αυτοκινήτου μάρκας Mercedes! Εχοντας υποστεί ισχυρό σοκ κατήγγειλε την κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυκόνου, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την Αστυνομία ειδοποίησε η γυναίκα που μένει στο πάνω διαμέρισμα, όταν είδε δύο κουκουλοφόρους να μπαίνουν στο σπίτι της διάσημης γειτόνισσάς της.

«Πρόκειται για χρυσαφικά και κοσμήματα από τον γάμο μου. Τα χρήματα που μου απέσπασαν προορίζονταν για τις αμοιβές εργατών που είχαν αναλάβει κάποιες εργασίες ανακαίνισης» δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Φ3 57

Αυτή την περίοδο η τέως δημοτική σύμβουλος Πεύκης βρίσκεται σε «πυρετό» προετοιμασιών, αφού σύντομα θα λειτουργήσει τη δική της μπουτίκ στα Ματογιάννια με την ονομασία «Princess Marina 11 2 11». Εκτός από ρούχα με την «υπογραφή» της και εκείνη του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα -που οι φήμες τούς θέλουν να έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα- οι «rich and famous» που θα επιλέξουν το διάσημο θέρετρο θα έχουν τη δυνατότητα να ψωνίσουν αξεσουάρ πασίγνωστων brands.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...