Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να καταλάβω τους λόγους»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος  σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή «Love It» μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι και για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Όσον αφορά τον Στέλιο Καζαντζίδη ανέφερε πως: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε πάρα πολύ για δικούς του λόγους και δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιους λόγους, να σου πω την αλήθεια. Ζήτησα να σταματήσει να με βρίζει, αυτό έγινε, αλλά μέσα στο δικαστήριο με έβρισε χειρότερα. Όλα αυτά πέρασαν…

Βρήκαμε μετά μια συμβιβαστική λύση με κάποιες συμβολαιογραφικές πράξεις. Μετά από δύο χρόνια που αρρώστησε μιλήσαμε και στο τηλέφωνο, αλλά όχι πολύ γιατί συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσουμε, να πούμε δυο λόγια».

Τέλος, είπε τα εξής: «Η απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει να τραγουδάει μου φάνηκε γενναία γιατί επέλεξε να μην εκτεθεί περισσότερο.

5826_xristos_nikolopoylos_15102017Αγχώνομαι να μη με ματιάσουν όταν λένε πως δεν γερνάω. Προσέχω τη διατροφή μου, η γυναίκα μου είναι “άρρωστη” με την ποιότητα των τροφών μας».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα